Gå til innhold

Joaldez

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Joaldez sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. @norfrapix, hvilken løsning bestemte du å velge til slutt?
  2. Takk for svarene igjen, jeg er fortsatt usikker om jeg hjelper vennen eller fortsetter med avtalen med megleren, men jeg vet i alle fall at jeg vil bli innenfor loven uansett lite er sjansen for å bli tatt.
  3. Takk for svarene. Skjønner nå at adressen endrer ingenting, og som sagt av The Avatar leiligheten må være der jeg bruker mesteparten av tiden når jeg er i landet (jeg er ca. 40% av året i utlandet). Og jeg vil heller være på den lovlig siden selv om sjansen å bli tatt er lav. Å flytte adressen min der har derimot fordelen å bruke bare en lav andel av leilighetens verdi som bidrag til formueskatt, mens å ha adressen hos kjæresten gjør at 100% av verdien regner mot formueskatt. Så der jeg kan nok leie ut til vennen, flytte adressen min der og ha lavere formueskatt, eller er dette også utenfor loven?
  4. Hei, Jeg bor i Oslo, eier en leilighet som er leid ut gjennom en megler nå, mens jeg bor hos kjæresten på den andre siden av gaten. En av mine beste venner ønsker å leie den, og jeg vil gjerne hjelpe ham. Vi pleide å bo sammen i denne leiligheten og alt var fint. Han påstår at jeg kan fortsette å bruke gjesterommet om jeg trenger det, flytte min adresse tilbake dit, og da ikke trenge å betale inntektsskatt på leie jeg får fra ham. Er dette riktig, er det en gråsone eller er det ikke lovlig?
×
×
  • Opprett ny...