Gå til innhold

vidkfløfmxmzmmz

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

vidkfløfmxmzmmz sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, jeg skrev en bokstav feil på adressen til mottaker på pakke, det var løypetoba 12A istedenfor, løypetona 12 A tror dere at det vil påvirke noe?
  2. Hei, har Prince fine green pluss menthol, jeg søkte på nettet, og fikk jeg mange forskjellige svar om det, noen sier at den har, men noen andre sier at den ikke har? Hva tror dere? Takk for svaret på forhånd?
  3. Jeg leste dette her, men er der priority som skal brukes eller A-priotaire par avion. Det jeg skjønte at det priority som er en liten lapp, men jeg er usikker.
  4. Hei. Jeg vil sende et brev til kjæresten min i Polen, men jeg har aldri sendt et brev før?. Jeg leste på nettsiden til posten at jeg trenger frimerke? Og jeg kan merke brevet med priority etter A-post og B-post er slått sammen, jeg lurer på om det er bare priority lapp som er liten og blå eller A-priotaire priority avion? Jrg fant lite informasjon om dette her på nettet
  5. Hei. går det an å sende en pakke uten emballasje eller pakke det inn på posten. for eksempel sende en pc uten å pakke det inn i noe, går det an?. må jeg betale mer?
  6. Når jeg tilbakekaller en pakke må jeg ringe kundeservice til posten og betale på nettet eller det kan gjøres på postbutikk?. En annen ting når jeg prøve å sende et pass som et vanlig brev på postappen til utlandet må jeg oppgi verdi, men jeg vet ikke verdien til passet? Og det står på nettsiden at breven som inneholder noe uten verdi skal sendes uten tolldeklorasjon. Tror dere om jeg dra på postbutikk kan jeg fylle ut skjema uten og oppgi verdien? Takk for svaret på forhånd?
  7. Jeg tenker på samme måte som deg. Men 4+ kan jo være 4.5 og 5- kan jo være 4.8 eller noe sånt
  8. Folk har forskjellige meininger om dette. Men 4+ er bedre enn en ren 4. Og 5- er en svak fem. Siden eleven fikk dem etter hverandre tror jeg at det er rettferdig å gi 5. Folk som får 4 er Folk som har bare 4 eller 3+ og 4 eller 5 og 3. Man han oppnådde karaktere som ser ut til å være bedre enn 4.
  9. Men telles ikke utvikling at han fikk 4+ I april mens 5- I juni. Disse karakterene er nærmere 5 enn 4. Det skjedde med meg før. Jeg vippet alltid opp. En svak fem er også fem
  10. Må man gå 5 av 4+ og 5-. Vennen min fikk 4+I april og 5- i juni. Bli det 5 eller 4 for han. Han sier om det ikke blir 5 skal han klage siden begge er over 4.
  11. Unnskyld, for at jeg var slem, men jeg vet at alle gjør feil. Alle har sa at jeg får uttelling på svarene mine enten full eller halvparten. Jeg jeg prøve å bevise at svarene mine var riktige. Folk snakke bare om isotop, men jeg spurte om tre andre spørsmål. Når det gjelder halveringstid var spørsmålet hva er halveringstid for radioaktive stoffer. Svarene mine er riktige. Siden de aa at jeg glemte å snakke om radioktivitet. Jeg må få høyere karakter enn jeg fikk
×
×
  • Opprett ny...