Gå til innhold

Barbeint

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Barbeint

  1. Iterion skrev (9 timer siden):

    Høres ikke bra ut spør du meg. Hva er grunnen til at dere ikke har sex lenger ? Og har du vurdert å skille deg pga dette? Kjedelig å måtte runke hver dag da, skulle nesten trodd du var singel. Det ekteskapet der hadde jeg ikke orka..

    Jeg er glad i å runke, og klarer meg fint med det, sex er oppskrytt, for meg handler det om å få tømt meg, få kåtheten ut av kroppen.

  2. Skandinav skrev (3 timer siden):

    Oioioi, hvor skal man begynne. Først må vi være klar over at det er signifikante forskjeller mellom land og kulturer, vi holder oss til skandinavia nå. Jeg orker ikke å finne frem kildehenvisninger til mine påstander, de er utallige.

    Ja, rent statistisk er i stort sett alle andre i samme situasjon i kortere eller lengre perioder i sitt liv. Sexløshet både blandt single og veletablerte partner- og ekteskap, er helt vanlig og hører til normalen.

    Dette er like normalt som "pliktsex".

    Hva som er årsaken, er en helt annen tråd som burde hete "Livslangt lykkelig forhold med masse sex er forbeholdt <1%, hvordan endre tankegang"

    Helt sant :)

    • Liker 1
  3. Comma Chameleon skrev (15 timer siden):

    Dette er jo åpenbart ikke normale sneakers. Hvis du tror det så er det nok noen sosiale antenner som mangler, no offence. Det ser ut som noen har en fotfetish og vil vise fram føttene her.

    Føtter er ekkelt. Det er en grunn til at man ikke går barbeint på besøk til noen. Man bruker sokker. 

    Okey, ja skjønner, for meg er føtter og tær en helt naturlig ting på lik linje med andre kroppsdeler som hender, knær, ører osv, jeg går også uten sokker på besøk, tenker ikke at det er så fælt.Skjønner at mange synes det uten at jeg forstår hvorfor, men men vi ulike.

    • Liker 1
  4. RaymondK skrev (På 7.8.2022 den 5:32 PM):

    Hei!

    Jobber på båt og ønsker meg noe skotøy som har veldig godt grep selv om underlaget være litt vått. Har fra før et par av disse "proffe" crocsene, men synes dem blir for tette. Blir litt svett på føttene etter å ha hatt dem på en dag. Slipperser hadde vært bedre :)

    Disse er lette og veldig godt grep, ta kontakt visst du er int i hvor de er kjøpt

    IMG_8963.jpeg

    IMG_8966.jpeg

  5. Phantom Software skrev (1 time siden):

    Jeg mener du rett og slett er off topic her, han spurte på ingen måte hva du synes om hvordan neglelakk blir produsert og om de er skadelige for huden; har du så sykt stort problem med neglelakk kan du jo starte en tråd om det - det finnes vel noen større brukergrupper du kan messe til enn denne ene mannen som vil pynte seg litt. 

    Jeezes...

    Til TS: enig med andre her, bare å teste ut og prøve seg frem, nesten alt går om det står i stil med resten (eller du eier stilen).

    Takk for støtten 🫶

  6. Neffi skrev (2 timer siden):

    Neglelakk er full av giftstoffer, og du spurte hva vi mente om neglelakk. Du får spesifisere om du bare ønsker å høre positive meninger.

    "Tradisjonelt har de fleste neglelakker inneholdt tre spesielle ingredienser, ofte omtalt som "Den Giftige Trioen". Disse inkluderer formaldehyd, toluen og dibutylftalat (DBP), som alle er kjent for å kunne være helseskadelige." 

    Tåler selvfølgelig alle svar, men trenger ingen avhandling om temaet

    • Liker 1
  7. Har lyst å lakke neglene mine, er det noen farger jeg bør unngå, hva tenker kvinner om menn med neglelakk, er det noen øvre aldersgrense for om det er innafor eller ikke.Vil gjerne høre meninger om dette.Har velpleide hender og negler med 2-3 mm lengde og vil lakke dem pent.

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  8. RRhoads skrev (På 8.9.2023 den 0.37):

    Høres ut som at trådstarter er en kvinne, så tviler litt på at det er prostitusjon hun er ute etter. 

    Men du har rett i at det ofte er et skalkeskjul for prostitusjon, men er nok en del som driver seriøst også. 

    Jeg er ikke kvinne, men jeg er ute etter normal og seriøs massasje.

    • Liker 2
  9. Har bestilt tid til thai olje massasje, har litt stiv nakke og skuldre. Har aldri vært på noe slikt før og lurer på hva jeg skal ha på meg, bruker man shorts, truse eventuelt string truse, eller har man håndkle uten truse, noen som er erfarne brukere som kan gi råd.Ønsker ikke undertøy fullt med olje heller, har bare dyre truser som jeg ikke vil ødelegge.

  10. Sidekick skrev (På 29.8.2023 den 19.57):

    Det gjør jeg jo også, om du ikke tok det med legoen i går som en kødd så er det i overkant nærtagen. 

    Men samme det, du skal få lov til å ha de meningene du vil.

    Lykke til med å gå barbeint 

    Takk, se der var det så vanskelig

  11. Sidekick skrev (20 minutter siden):

    Å come ann @Barbeint, du poster bilde av lakkerte negler i en annen tråd. Alt dette fikk jeg med meg på forsiden av forumet samme uke.

    Ikke kom til meg å si at du ikke har en fotfetish

    Over gjennomsnittet opptatt av egne føtter, kansje andre sine også?

    Du prøver bare å få bekreftelse på at det å gå barbeint hjemme hos andre er greit, som du ser, så er konsensus, nei det er det ikke.

    Til og med brukernavnet ditt er Barbeint. Ikke lur det selv i det minste

     

    Du kunne ikke tatt mer feil, men tro hva du vil, det betyr svært lite, for meg virker det som du er opptatt av dette, drar inn seksuelle motiv.

    Men mitt poeng er at er du inne på en tråd, svar med respekt og bruk normal folkeskikk, du kommer langt med det, lykke til.

×
×
  • Opprett ny...