Gå til innhold

S00lan

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

S00lan sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har nå vert i kontakt med forhandleren jeg kjøpte bilen av, og de ville med glede hjelpe meg da de hørte historien rundt alt og fordi jeg har kjøpt bilen fra de, så ville de ordne det på sinn kappe.
  2. Om ledningsnettet mellom ECU og EGR ble sjekka det veit jeg ikke helt. Skal sier at jeg EGR ventilen er skifta selv og ikke på verksted siden de skulle ha 7 lapper for jobben.
  3. Ja fant ut det kan man si. Får jo ikke solgt dette skvipet sånn den er nå.
  4. Jupp gjorde det. Men alt kom tilbake med en gang man sletta det.
  5. Er litt vanskelig og finne spesialister her jeg bor. Bor i ei lita bygd, må kjøre flere timer for og reise til noen som kan Subaru.
  6. Er det noen der ute som har en Subaru Outback 2015 modell som har samme (beklager ord bruket) men samme møkka problem som jeg har. Er drit lei hele bilen nå, har ikke hatt den i et år en gang og dukker bare opp disko i bilen. bilen har gått i nød modus, hadde den innpå verkstedet der de tok analyse og sa at mest sansynelig ligger feilen i EGR ventil. EGR ventilen bytta jeg i dag og alle lyse er ennå tent inni bilen, og den går er ennå i nødmodus når jeg kjører. Jeg fikk en liste fra verkstedet etter de hadde tatt analyse osv av den men de mente at feilen når i EGR ventilen. Hva i svarte skal en gjøre? Ikle nok med det, men nå i ettertid har jo også da seff disel partikkelfilteret starta og danse også!!! (Blinke)
  7. Det er ikke satt inn original frontrute. Har vert i kontakt med Subaru forhandler og spørt litt også. Sente bilde av hvordan ruta jeg hadde og de sa med en gang at dette er uoriginal frontrute. Så må nok snakke med de på verkstedet og høre med de hva en skal gjøre, og jeg skal stå på mitt. Bare irriterende at der Nilen har vert på verksted så har de ferie.
  8. Hei. I mai så fikk jeg bilen min som er en Subaru Outback 2015 modell. Denne måtte på verksted pågrunn av noen som brøyta i vinter knuste garasje glasset og spruta snø inni garasjen der bilen min sto, ente opp med at bilen fikk store skader. Den måtte da også bytte frontrute, men etter jeg fikk bilen tilbake fra verkstedet så er den helt mongo. Eye Sight lyser gult, motor lampa lyser gult og noen andre ting, dette skjedde etter den kom fra verkstedet. Har ringt verkstedet men de er på ferie så de kan ikke svare meg. Er det sånn at Subaru MÅ ha original frontrute og ha kalibrert systemet?
×
×
  • Opprett ny...