Gå til innhold

kristian05

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kristian05 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg skal søke studier nå til våren og er veldig sikker på valg av retning. Mitt mål er å ende opp med tittelen siviløkonom og ser at det er flere måter å gjøre dette på. Mitt første spørsmål er da hvor jeg vil søke. Med tanke på karakterer så kan jeg bare få det klart at NHH i Bergen ikke er aktuelt, men alle andre universitet er oppnåelig basert på mine karakterer nå. BI er også noe jeg sterkt vurderer og virker som en plass jeg passer godt inn i mtp miljø osv, men ulempen er prisen for et femårig løp her. Er utdanning hos BI mer ettertraktet en f.eks en utdanning hos UIA eller er studieplass helt uaktuelt for en arbeidsgiver å vurdere utifra? BI selv mener at siviløkonomstudiet dems er rangert blant det beste i verden i The economist-rangering og dersom dette er såpass ettertraktet som de selv påstår kontra andre høyskoler og universitet så tenker jeg a det er verdt de ekstra pengene dette koster. Noen som har noen tanker og formeninger her? Sette stor pris på alle svar!
  2. Jeg søkte flygerutdanningen nå i november med en tanke om at jeg iallfall skal prøve meg på disse opptaksprøvene! Etter å ha fått bekreftet at jeg skal videre til fase 1 er det noen ting jeg lure spå om disse teoretiske testene, spesielt teknisk innsikt og flykunnnkap. Jeg har ikke hatt fysikk på VGS (går nå siste året) så klart en liten ulempe her, men kan noen si noe om hva jeg må kunne som pensum tilakkurat denne testen? Flykunnskap er noe jeg tror at jeg stiller sterke til akkurat nå, men hva vil det bli spurt om også her? Har lest at man bør kunne navn på kjente piloter.... Norske piloter da, eller eksempelvis utenlandske piloter som fløy i 2. verdenskrig? Sette stor pris på all hjelp jeg kan få her enten om du har erfaring eller rett og slett bare god peiling:-)
  3. Det har nå gått 9 uker siden min operasjon og for meg virker det som at ting bare har blitt verre. Til tider (spesielt etter å ha vært kald eller trent) er forhuden såpass trang at når jeg skal tisse blåser forhuden seg opp. Dette ar ALDRI skjedd før operasjonen og alt er trangere en det var før. Fortsatt kjenner jeg arrene etter stingene, men dise ligger nå mer gjemt. Det virker som om det er noe som ikke har grodd slik det skal. Skal inn til en ny sjekk rett før jul, men frykter at ny operasjon og i værste fall full omkjøring er eneste utvei
  4. Jeg søkte flygerutdanningen nå i november med en tanke om at jeg iallfall skal prøve meg på disse opptaksprøvene! Etter å ha fått bekreftet at jeg skal videre til fase 1 er det noen ting jeg lure spå om disse teoretiske testene, spesielt teknisk innsikt og flykunnnkap. Jeg har ikke hatt fysikk på VGS (går nå siste året) så klart en liten ulempe her, men kan noen si noe om hva jeg må kunne som pensum til akkurat denne testen? Flykunnskap er noe jeg tror at jeg stiller sterke til akkurat nå, men hva vil det bli spurt om også her? Har lest at man bør kunne navn på kjente piloter.... Norske piloter da, eller eksempelvis utenlandske piloter som fløy i 2. verdenskrig? Sette stor pris på all hjelp jeg kan få her enten om du har erfaring eller rett og slett bare god peiling:-)
  5. Jeg er ferdig med VGS studiespesialisering nå til sommeren og må begynne å tenke på hvor jeg vil søke meg inn. Først skal jeg ha ett år i Forsvaret hos GSV, men lurer fælt på hvilke studier jeg skal satse meg inn på. På VGS har jeg hatt SSØ fag, så noe innen økonomi ser jeg for meg… MEN så er jeg svært glad i å ta styring og det å organisere! Jeg elsker å arrangere, er bussjef for russegruppen min og er med i russestyret på skolen. Dette med ledelse er noe mange forbinder med meg også så tror jeg vil gjøre en god jobb som leder i en bedrift. Hvilke utdanninger burde jeg satse meg inn på basert på dette? Ser for meg en master:-) Setter pris på alle svar! mvh Gutt 18 år
  6. Jeg tok denne operasjonen for 2 uker siden idag, men enda strammer det nede på penis når jeg får ereksjon. Vil det bli bedre om 4-5 uker når stingene forsvinner eller bør jeg belage meg på en ny operasjon?
  7. Hei Jeg er en gutt på 18 år som skal på sesjon nå til høsten og tenker å vise interesse for å ta prøve meg på flygerutdanningen i forsvaret. Ser for meg at det er å jobbe som helikopterpilot som er mitt endelige mål, og da på Agusta Westland 101. Noen som har erfaringer me generelt denne utdannelsen, og da hva som skiller en som blir helikopterpilot kontra andre piloter i forsvaret?
×
×
  • Opprett ny...