Gå til innhold

Fridtjof

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Fridtjof sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, kort forklart så har jeg en tabell med oversikt over innbetalinger per spesifikke dato og en annen tabell med forskjellige terminer. Jeg ønsker å få oversikt over hva som er innbetalt i løpet av de forskjellige terminene. Jeg bruker Xoppslag, men det fungerer ikke slik jeg trodde det skulle fungere (se eksempel: Eksempel Xoppslag.xlsx). Problemet er at kun to av innbetalingene vises. Er det noen her som kan hjelpe meg med å finne ut hva jeg gjør galt? På forhånd takk!
  2. Gebyret på 60kr har jeg hentet fra nedbetalingsplanen på mitt eget boliglån. Jeg antok at den var uendret siden jeg tok opp lånet i fjor. Men du har helt rett, jeg ringte DnB og de sier at på nye lån så er det 65kr. Det har mye å si for utregningen. Når jeg regner på nå det så er jeg innenfor 1kr i forskjell, og når jeg runde opp så stemmer det! Tusen takk for hjelpen!
  3. Jeg har testet å avrunde forskjellige beløp og rente, men aldri fått samme resultat. Dette så umiddelbart ut til å stemme. Jeg får 17.603,69kr og det kan jo hende at DnB da har avrundet ned. Men når jeg tester med andre beløp og renter så blir forskjellen såpass mye større at jeg tror ikke de kan ha avrundet. F.eks når jeg endrer renten til 10% så får jeg 27.335,51kr og DnB får 27.327kr - altså mer enn noen øre i forskjell. Det er verdt å nevne at jeg har regnet ut terminbeløpet i boliglånskalkulatorer fra andre banker og DnB sin utregning skiller seg ut også der. DnB må altså ha en alternativ måte å regne ut terminbeløpet.
  4. Hei! Er det noen som vet hvordan DnB regner ut terminbeløp på boliglån? Når jeg regner på boliglånet i boliglånskalkulatoren til DnB så får jeg alltid et litt høyere beløp enn når jeg regner i Excel. Jeg har spurt DnB, men det er ingen på hverken telefon eller Epost som kan si hvordan terminbeløpet regnes ut. Boliglån: 3.000.000 kr Antall år: 25 (300 terminer) Rente: 5% Termingebyr: 60 kr Svaret jeg får er: 17.597,70 kr mens DnB sier 17.603. Det er verdt å nevne at jeg har regne ut terminbeløpet i andre boliglånskalkulatorer på nettet og DnB sin utregning skiller seg ut også der. DnB må altså ha en alternativ måte å regne ut terminbeløpet. Boliglånskalkulatoren til DnB: https://www.dnb.no/lan/kalkulator/boliglan Takknemlig for all hjelp
×
×
  • Opprett ny...