Gå til innhold

Nattha

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nattha sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Uansett hvem som har feil eller riktig, har jeg og motparten bestemt for skylddeling. Vi fikser saken selv, vi mener det ikke var store nok skade for å gå gjennom forsikring. Ville bare høre om det var konkret svar på hvem som hadde skylden. Takk til alle som svarte 😊
  2. Greia er jo at vi sto side til side. Og Blå bil fikk en liten start før rød bil. Lille starten gjorde ikke at rød bil lå helt bak blå bil, det gjorde bare at fronten til blå bil var kanskje en halv meter forrand rød bil.
  3. Jeg ser hva dere mener. Det vil da si at større av skylden ligger på meg. Takk for svar
  4. Jeg var i en liten ulykke i en rundkjøring og vet ikke hvem som har skylden. Bilde nede illustrerer veldig godt hvordan situasjonen var. Jeg er rød bil, han er blå. Som du ser på google maps bildet så er dette et felt, men nok med plass til to. Jeg lå rett bak BLÅ bil da vi kjørte mot rundkjøringen. Det kom en bil fra venstre og begge oss stoppet for vikeplikt regelen. Da vi hadde full stopp, klarte jeg å snike meg til med plass ved siden av BLÅ bil, BLÅ bil sto helt til høyre med hvite linjen og skal rett fram. Han fikk bedre start og kom et stykk forrand meg. Han så meg ikke ved siden av og bestemte seg for å kjøre lengere inn i rundkjøringen. Altså i midt felt. Snirta da baken hans i mitt kjøretøy. Hvem har skylden? Noen mener RØD bil, på grunn av et felt. Noen mener BLÅ bil for feilplassering.
×
×
  • Opprett ny...