Gå til innhold

Bf109

Medlemmer
 • Innlegg

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bf109 sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

 1. Bradley og BTR-82 i nærkamp 😮 RDT_20240607_194615.mp4
 2. Bruker ikke mer enn 4 kort til vanlig. Førerkort, bankkort, kredittkort, nøkkelkort. Fortsatt god plass og ikke for stram med 4 kort. Tok for artighet å stappa inni endel kort og vil si sweetspotten er 5-6 kort. Etter det ble det mye strammere å ta ut kortene og generelt mer rotete å plukke det kortet man skal ha. Men kortmappa kan fint holde veldig mange kort. Bilde 1: 8 kort Bilde 2: 20 kort
 3. Vet ikke om denne regnes som Pop-up lommebok, men jeg kjøpte denne på Amazon etter å ha sikla på Ridge wallet. Det er en så tro kopi at man skulle tro det var ulovlig. Mye finere priset også 😊 Primært til kort, men har en sterk clip på baksiden til sedler/kvitteringer. Kortene blir noe slitt i kantene etter lang tids bruk. Men ikke noe krise.
 4. Kan sikkert være litt frustrerende å bli stemt ned om man kommer med noe saklig. Men som nevnt over her, folk stemmer ned det de ikke liker. Dislikes/likes har også en viss snøballeffekt der hvor flere henger seg på. Men ville Ikke vært så opphengt i likes og dislikes på Reddit. Det betyr jo ingenting. Hører folk snakker om Karma chasing, men jeg forstår ikke greia. Man får jo ikke noe av det?
 5. Jeg kjenner en Ukrainsk familie som har vært i Norge i omtrent 2 år nå. Hele gjengen snakker så godt norsk at vi kan ha meningfulle samtaler. Engelsk bruker vi ikke lengre. Syns det er veldig imponerende at Babuska på 50+ også snakker så bra Norsk. Dattera hennes er i jobb hos et norsk firma og sønnen går på VGS i en vanlig norsk klasse. Intrykket jeg får etter å ha blitt kjent med de er at Ukrainerne kan å integrere seg!
 6. Denne var også fin 😎 https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/14w6jp8/nato_leaders_invite_you_to_the_crimea_beach_party/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button *Edit* Trodde videoen skulle komme opp med linken. Ny på forumet.
×
×
 • Opprett ny...