Gå til innhold

DiskuPer

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

DiskuPer sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Twitter (Da Elon Musk kjøpte det) var den største og mest oppblåste ballong som noensinne har eksistert. Det skal så lite til for å skape noe som twitter og det skal så enormt mye til for å bli en så stor ballong for ingenting. Jeg synes han ville vært bedre ut med å lage sin egen twitter.
  2. Jeg håper at ikke Israel tar verden med storm slik som Nazi Tyskland gjorde, da kom det utspring av nazister verden over. Tenk deg når jøden Netanyahu står frem på podiet hvor mange i verden som kommer til å tilbe denne figuren. Skremmende. Ny-Jøder springende ut overalt i verden akkurat som nynazistene.
  3. Jeg kom kjørende på veien og da stod det en sort gutt i veien med fotballen i hånda, han var ca 5 år gammel og jeg var nødt til å bruke hornet for å få han av veien i tide. Noen ganger er det situasjoner hvor du må bruke hornet og foreldrene fikk det blikket "Er du rasist, jeg blir litt trist av det her". Jeg ønsker å høre andres meninger om hvordan samfunnet har utviklet seg de siste 50 år til å ikke kunne bruke hornet lengre. Takk for tilbakemeldinger og deres meninger.
  4. Alle ting er rett foran øynene våre. Du er en klok person, og du har selvfølgelig rett. Han ER den ondeste skapning av alle. Men det er en ting som behøver oppklaring. De religiøse som ikke forstår dette, det er nødvendig å forstå dem også. De er snille mennesker som ikke kan tro på ondt, fordi ondskap er ukjent for dem, de er ikke onde på innsiden, så de tror ikke på ondskap der ute heller. Disse folkene vil alltid tro på en god Gud, og du skal ikke sløse vekk tiden på disse. Den guden som er der ute er ond, og det han gjør bak kulissene vil skape sjokkbølger gjennom galakser.
  5. Folk har mange ganger snakket om "Lovens lange arm" og hvor langt den strekker seg, men når den griper deg, er dette virkelig en autentisk arm eller er det bare en lekearm? Hva slags garanti har armen for at den skal fungere under hvert bruk?
  6. Når man har levd kort liv (Er tenåring) da har man ikke sett så mye av hvor stygg virkeligheten er, da tror man veldig på himmelen og etterlivet. Når man blir eldre og har sett hvor stygg virkeligheten faktisk er, da skjønner man bedre at der ikke er noe å se frem til. Det er en livserfaring, enkelt og greit. De unge vil promotere himmelen De dumme vil promotere himmelen De gamle og vise vil skyve den vekk og fredelig legge det dødt. Dersom du er ung eller dum og er uenig, da gir jeg deg noen tiår til å ta det innover deg, så venter jeg på dagen du blir eldre og visere. Jeg forstår det dersom du er ung og tror på himmelen. Men der er ikke noe himmel der ute, det er 100% garantert + 10 ytterligere prosent. Dvs, helt umulig. Det vil ikke være noen her eller der ute som kommer til å se eller oppleve noen himmel verken her eller i en annen dimensjon, det er like dødt som ordet er og det er absolutt, sterkt ord, absolutt helt umulig at der er en himmel der ute, selv ikke om du skulle omdefinere naturlovene. Himmelen som ide er død, himmelen som fantasi er død, himmelen som trøsteplass er død, himmelen som en trygg plass er død, himmelen som en behagelig plass er død, himmelen som et koselig hjem er død, himmelen er totalt og fullstendig død. Ingen naturlov kan gjenopprette himmelen, ingen forsøk kan gjenopprette himmelen, den er bare et støvkorn på hjernen som har vært der siden tidenes begynnelse. Den eksisterer ikke. Ingen guder kan gjenopprette den heller. Den er død, har vært død, forblir død og er erklært død.
  7. Han valgte å beholde brillene med unnskyldning om at han egentlig ikke var en tyv, at uhellet ville redde ham. Han ville ikke ofre politisk karriere mot en tabbe. Noen er villige til å ta det siste skrittet for å redde eget skinn. Skadene ble for store til at moralen kunne benyttes den dagen. Erfaringen hans tilsier at han ikke ville bli møtt med et smil dersom han gikk tilbake med dem. Det lønner seg med gode erfaringer fra tidligere. Det blir på en måte veldig lett for slike folk å ta det andre valget. Det kan ha vært mange slike hendelser fra fortiden som fortalte ham at det ikke lønner seg å prøve å være ærlig mot noen, de liker det visst ikke. Hvis du bare har 100% rett karakteristikker i personligheten din med deg hver gang, så har du det som trengs for å gjøre de rette valg, hver gang. Dette har noe med hvem du er. Er du en person som vil bli tatt godt imot? Hvis ikke, da stjeler de brillene dine. Hvis du blir tvunget til å gå tilbake og levere brillene til blondina i butikken, vil hun takke deg og smile?
  8. Jeg tror bare du har oppdaget nåla i høyet, der er mer å oppdage. Livet er ikke bare urettferdig, det er helt fantastisk urettferdig. (Dessverre, dette betyr at Guden ikke bryr seg om den, men han er der likevel) Vil bare tilføye at, man ikke "samler opp" urettferdighet for å dømme den på en dag på slutten av dagene, det er ikke slik dette fungerer at man møter et stort bål med mennesker oppå bålet på siste dag. Det er ikke siste dag som teller, men veien dit. Urettferdigheten er eksponential, hvis du legger på litt urettferdighet på en person så skyter den til værs i millioner av andre på andre plasser, områder og steder. Hvert 2. minutt misbrukes et barn i verden, dvs akkurat nå er det et barn som misbrukes og Gud har ikke øynene der, han vil heller være sammen med deg og snakke om dagens Seinfeld episode. Greit det at han ikke bryr seg, men han må ikke da utgi seg for å være en som bryr seg, dersom en person utga seg for å bry seg om hele universet men i realiteten ikke brydde seg om ei maur i hele universet, da ville jeg trykket på den røde alarm knappen.
  9. Hensikten med ondskap er å påføre offeret smerte. Hensikten med det gode er å hindre det onde i å lykkes.
  10. Norge er ikke et dårlig land i seg selv fordi et land ikke kan være dårlig, det er folkene som er problemet. Problemet med små land som Norge er at de ønsker hele tiden å hevde seg. Når de lager nye lover så forsøker de å hevde seg for verden "Se hvor godt vi gjør landet vårt" mens i Usa er det motsatt, der ønsker de ikke å hevde seg, de har ingenting å bevise og de søker bare å lage så gode lover som overhodet mulig, slanke men milde og frie lover. I små land som Norge, dessverre, så er folkene der besatt av å bevise for verden hvor flinke de er, og det er denne egenskapen som gjør at lovene våre blir altfor feite, de forsøker ikke å gjøre Norge til et friere og bedre land, men de forsøker å hevde seg. Dette er et enormt problem for små land som Norge. Vi får aldri lovene vi behøver fordi folkene der som lager de er opptatte av å hevde seg for verden, og ikke å gjøre Norge til et bedre land med milde lover. Noen kan si at dette er en bagatell men det er en katastrofal egenskap ved folkene i landet, at vi aldri får lovene vi behøver fordi lovene blir laget for å hevde seg, ikke for å gjøre landet bedre. Når de utformer lovene, så lager de lovene "Er det ikke slik loven burde sett ut dersom den skulle være perfekt" mens i Usa utformer de lovene "Slik skal den være for å faktisk gjøre landet bedre og mildere" "Se hvor vakker og perfekt denne loven er" men i praksis er loven en plage og en pest. Norske politikere klarer ikke å holde fokuset på nordmenn, de ser hele tiden utover verden når de former ideene sine. De må se innover landet istedet. Det er utrolig viktig at når politikere utformer ideer, at de gleder seg til å vise dem frem til nordmenn og ikke til presidenten i usa.
  11. Ja det er ikke mange som ser at det vekker opp til forstyrrelser utenifra. De verktøyene som brukes til å få til disse forstyrrelsene bør revurderes før man kjøper de og bruker de. Mobiltelefonen som ble nevnt over her er jo et av disse verktøyene som brukes regelmessig og de som bruker disse telefonene har ingen kontroll over telefonen den styres av en person i andre enden. Hvor er du i dag når telefonen ringer og skal ha deg til å gjøre noe annet, det er opp til deg å finne ut. Mange folk er stolte av telefonen sin og stoltheten brukes ofte til å få telefonen til å fungere på et større område av livene våre enn hva som egentlig er nødvendig.
  12. Jeg tror at dumskap ikke behøver religion for å gjøre dumme ting, den klarer det fint på egen hånd, men de går gjerne hånd i hånd. Religion er bare symptomet, det er ikke forklaringen på dumskapen. Grusomhetene får vi med eller uten religion. Jeg tror også at det kan være en mektig part på toppen som kan utnytte seg av de dumme og late som om han faktisk er en gud. Men siden de mellom-dumme ikke tror på guder så vil de også gå på smellen og bli lurt av denne lederen på toppen. De dumme biter på med en gang, de mellom-dumme vil også la seg kontrollere av denne mektige lederen på toppen fordi de tror ikke på guder, selv om denne lederen har enorm makt som likner på den av guder. De smarte som ligger helt på toppen vil jo selvsagt se at der er noe galt og at der er noen som har kontroll.
  13. Men en ting er sikkert, dersom jeg var en tyrann så måtte jeg finne en måte å kombinere min ondskap med en strategi hvordan jeg samtidig skal klare å holde kontroll på verden, og det gjennom å late som jeg elsker dem samtidig som jeg mishandler dem med min tyranniske natur. Når jeg er en tyrann så er jeg selvsagt ondskapsfull, og 50% av min natur er da ond, så jeg kan ikke levere mer enn 50% godt da, den andre halvdelen blir falsk kjærlighet. En tyrann kan ikke levere 100% kjærlighet. Det er jo nettopp det vi opplever i verden, vi får en blanding av falsk kjærlighet mikset inn med en stor andel ondskap. Vi kan faktisk fortelle noe om den guden dersom vi spekulerer i om han fins, så er det noe lukevarmt der som vi må etterforske mer. Der er en fin blanding av falsk kjærlighet og ondskap der. Det nærmeste jeg kan forklare rundt det er at han faktisk er ond, men at han tvinges til å late som han elsker oss for å kontrollere oss mer effektivt. Hvis jeg har rett, da skal du i teorien oppleve at Gud elsker deg "av og til" men han kan aldri elske deg 100%. For å forstå det bedre, tenk deg at jeg er en tyrannisk gud og jeg elsker å gjøre onde ting hver dag, men samtidig ønsker jeg også at verden ikke skal gå ut av kontroll, så jeg er samtidig nødt til å kontrollere den fornuftig, så da må jeg late som jeg elsker dem samtidig som jeg er ond mot dem. Og dersom jeg skulle kunne levere 100% kjærlighet, da måtte jeg slutte å gjøre ondskap, og det kommer jo ikke til å skje, så jeg kan bare levere 50% kjærlighet. Dersom du føler at dette er et riktig bilde og at du føler dette faktisk er realiteten, det kan jo du vurdere selv. Er det faktisk dette som er realiteten. Kan du tenke på. Er Gud en "vinglepetter" som elsker deg "av og til" ? Hvis svaret er ja, da må du ikke nøle med å forstå hva som egentlig foregår.
  14. Hver eneste gang muslimer blir sinte over noe, så brenner de et av våre flagg på tv og tramper på det. Blir de sinte enda en gang så brenner de et nytt flagg. Blir de sinte en tredje gang, så brenner de flagget på nytt. De brenner flagg hele tiden, året rundt. Og så skal de nå komme og fortelle oss at vi ikke skal brenne koranen? Ikke det at jeg har interesse av det selv, men jeg synes det er hykleri hele veien. Om det er noen som hater så er det nettop muslimene som hater vesten. De brenner flaggene våre konstant, hele uka, hele måneden og hele året.
  15. Hvis brenning av bøker oppfattes som krenkende, da må man jobbe med menneskene, ikke med lovverket. Et annet problem er at hver ny lov man lager er et springbrett for en ny lov. Hvilke broer lager denne loven for andre nye lover. Vi kan ikke ha det sånn at hver gang en person tar seg nær av noe at han får frem viljen sin å lovfeste forbud mot det han tar seg nær av. Det er en livsfarlig utvikling. Tenk deg hvis en person skulle brenne en bok ved uhell da. Vi kan ikke ha lovbefestede "miljøbomber" gående i gatene våre som sier at de har lov til å bli sint hvis du brenner favorittboka deres.
×
×
  • Opprett ny...