Gå til innhold

Arneta

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Arneta sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var en bank som var part i saken og en eier av et firma i samme bransje. Jeg lå syk på grunn av en arbeidsulykke nå jeg lå syk så så krevde banken inndragelse på leasing maskinene noe som var rett, men di andre eiendelens var mine. Det firmaet som tok eiendlene hevdet at banken hadde gitt alle eiendlene di kunne ta alt som var inne for di fire veggene. Så vi gikk til sak mot banken da kom det frem at firmaet hadde tatt seg tilrette vi avslutter saken mot banken. Og da er det kommet frem under rettsforhandlingene at firmaet har stjelt tingene noe banken vet om, da mener jeg at banken skulle anmeldt firmaet for hvitvasking grovt tyveri heleri og hvitvasking siden det firmaet har samme bank og selger produktene fra egen butikk. Jeg kommer til og gå videre med saken kan send en regning til firmaet og gå videre i systemet med det burde vært en politi sak av dette.
  2. Jo men di kan jo forholde seg innenfor lovverket, det er jo ikke ulovlig for en mc klubb og kreve inn penger men grovt tyveri heleri og hvitvasking er jo ulovlig skulle jeg tro
  3. Problemet med at di ikke har nok politi og henlegger saker er at vanlige folk ikke gidder og anmelde sakene og di heller tar saken i egne hender
  4. Det kom fram under rettsforhandlingene med banken at den som er mistenkt no sier banken hadde tatt seg til rette dette er banken klar over
  5. Beklager hvis dere tar det for og uværet fiendtlig det er ikke mim mening så da trekker jeg meg vekk fra denne siden takk for meg
  6. Baranladion skulle nesten tro at du jobbet i politiet. Hvor mange saker blir henlagt på bevises stilling som mange ganger er har du statistikk på det? du som er så flink med statistikkene dine?
  7. Mag ne mulig jeg kommer ikke så bra ut det gjør ikke noe jeg for ut min historie det synes jeg er bra, det er kun det jeg vil. Det jeg forteller med min historie og min erfaring som jeg har kjent på kroppen er at man ikke kan stole på politiet det er min historie. Jeg er husløs betaler på låne for di produktene som ble stjele av meg di som skal hjelpe oss når slikt skjer snur ryggen til deg du synes vel det er bra.
  8. Du kan ikke sammenligne med 2019 under koronaen da må du ta det fra 2022
  9. Det kan godt hende men jeg må jo svare på spørsmålene jeg kan jo slette den hvis du har problemer med det eller hva.
  10. Jeg har hatt en politietterforsker som er meget flink. Banken var medskyldig i tyveriet under rettsforhandlingene kom det frem at banken egentlig offeret den andre kunden det var en produksjon av gravminner det er dette som var stelt mens jeg var syk. Politiet kontakter ikke etterforskeren min di ser heller ikke på rettsdokumentene det tar sikkert litt for lang tid for politiet og lese gjennom det. Men når banken peker ut en person og firma og di selger produktene videre da burde jo banken anmelde denne kunden for hvitvasking dette er jo saker som bankene og politi skal prioritere.
  11. Tror jeg må få noen til og kreve inn pengene jeg har no gjort di lovlige vegene og da er vel det som blir det rette politiet stoler jeg ikke på di ser jo mere ut som en gallionsfigur di kommer frem nå pressen er der.
  12. Advokater jeg har snakket med sier at det er ingen vidts og anmelde saker for di blir jo henlagt uansett det er bortkastet tid.
  13. Det går jo utover rettssikkerheten til privatpersoner tvinger folk til og ta loven i egne hender. Så det politiet sier er at det er fritt frem for og bryte loven. Er det en stakker narkoman som stjeler et skrujern da er det lett for politiet og gjøre den jobben dette er jo galskap.
  14. Politiet henlegger jo alle saker, da må vel vi ta loven i egne hender jeg er husløs uteligger på grunn av dette.
×
×
  • Opprett ny...