Gå til innhold

MRSA

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MRSA sine prestasjoner

65

Nettsamfunnsomdømme

  1. Finnes ingen grunn til at statlege arbeidsplassar skal flytte til Stavanger pga Rogfast eller Hordfast. Rogfast og Hordfast er ein del av ferjefri E39, ikkje noko hokus pokus for statlege arbeidsplassar.
  2. Kva får deg til å tru at Ukraina skal kunne invadere Russland og innta Moskva? Verken Hitler eller Napoleon greide det. Ukraina har ingen ting å vinne på eit slikt eventyr, Den styrken ville blitt destruert lenge før dei nådde Moskva. Russland vil å fullstendig luftherredømme og vil kunne bombe styrken utan problem. Og det vil og gjelde etter at Ukraina har fått F 16. Det Wagnergruppa gjorde var kun halvhjerta, og kan ikkje samanliknast i det heile. Ser ikkje vekk for at Russland ville bruke taktiske atomvåpen mot ei slik styrke, og tvilar sterkt på at Vesten vil kunne reagere på at Russland brukar atomvåpen inne i Russland for å forsvare Moskva.
  3. Kor ofte skal ein ha folkeavstemming om kva fylke ein skal tilhøyre?
  4. Det er ikkje byrådet i Bergen som bygger Europavegar. Samtidig er det fornuftig å sørge for gul midstripe på strekningane mellom ferjene før ein bygge gigant prosjekt som Hordfast. Å måtte ta ei eller to ferjer mellom Stavanger og Trondheim er ikkje noko krise. Kan vere ein fordel med ein pause. Desse kommunane på Haugalandet som snakka om å melde seg inn i Rogaland hadde folkeavstemming om det for kort tid sidan og fleirtalet ville vere i Vestland. Når det gjeld handel og næringsliv er vegen til Oslo viktigare enn Stavanger, og den går nettopp på E16 via Voss. Stavanger ligg ikkje i Vestland, så nei, Stavanger kan ikkje bli hovudstad i Vestland.
  5. Men var fortsatt ein eigen stat før Russland. Og under Sovjet tida forlangte Sovjetunionen at verda skulle rekne Ukraina som eigen stat, dei hadde til og med sete i FN.
  6. Ukraina var eigen stat før Russland var ein eigen stat. Ei av vore dronningar var datter av ein konge i det som no er Ukraina. Ein fred der Ukraina gir frå seg land betyr at Russland vinn. Det betyr at Russland vil ha lært at det er ok å angripe naboland. Det betyr at ingen er trygge.
  7. Men du har ingen problem med å slenge ut kommentarar om vilt frammande sine kognitive evner.
  8. Du skriv at Biden ikkje hugsar kvar sønnen døde, er du heilt på jordet. Det at Biden seie at sønnen døde i Irak er heilt vanleg måte å uttrykke seg på når nokon dør av eit traume dei pådrar seg i ein krigssone som Irak. Så enten har du ingen medfølelse for dei som misse nokon i krig eller så forstår du ikkje noko. Nei, i denne filmen ser ein igen ting som tyder på kognitiv svikt. Det å på den måten kan i værste fall vere parkinson, men ein kan vere heilt klar og orientert av den grunn. Hugs no at eg skreiv i værste fall. Og det at ein er 80 år betyr ikkje at ein må ha helseplager.
  9. Det er ingen ting som tydar på at Biden har svekka kognitive evner. Det er heller ingen som later somhan er 21 år gammal toppidrettsutøvar.
  10. Heit rett det er skremmande nifst at nokon kan tru at denne filmen på eit par sekundar har noko å sei om Biden sin kognitive evner. I dei få sekundane ein ser så har Biden litt stiv gange, har absolutt ingen ting kognitive evner å gjere. Ein av USA sine største presidentar satt i rullestol, ut i frå logikken i denne filmen så skulle han då vere fullstendig dement.
  11. Noko anna er kvifor flyttar ein til Flodida? https://homebay.com/moving-trends/ I følgje denne sida så vil dei fleste helst flytte til California, men på grunn av kostnadar på blant anna leiligheiter vel ein Texas eller Florida der det er mykje billigare å bu.
  12. Det har vore slik i mange år, stemme det. Men er det slik enda? Og då spesielt etter dei siste lovene har komme i Florida?
  13. Når det gjeld DeSantis så er han ein mykje verre kandidat enn Trump, for DeSantis har gjennomføringsevna som Trump mangla. Ein ser no i Florida at mange kongressar som brukar å bli lagt til Florida blir lagt til andre plassar i landet. Og grunnen dei oppgir er det politiske klimaet i Florida. Dette medfører at hotella i Florida tapar millonar av dollar, noko som slår ut i andre delar av foretningslivet i staten. Ein gjennomsnitleg amerikarar vil ikkje ha den politikken som no pågår i Florida.
  14. Så den presidenten som kan forhandle i timevis med republikanarane, som har redusert antal arbeidsledige til det minste på mange år er surrete?
  15. Kvifor skal DeSantis tvinge Disney til å følgje hans homofobi? Nei, bøkene har lite med porno og politisk propaganda å gjere. Det har meir å gjere at DeSantis vil sensurere utdanninga i Florida.
×
×
  • Opprett ny...