Gå til innhold

loltube

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loltube

  1. Jeg har et ASUS p8p67 deluxe fra 2011(?) som fungerer veldig greit, men jeg kunne gjerne tenkt meg en ny SSD. Den som står i i dag er en Revodrive fra samme år og jeg tenker levetiden på den begynner å nærme seg slik at jeg ønsker å bytte den ut før den tar kvelden.

    Så da ser dere hvilke hastigheter jeg er vandt til og jeg ønsker da en ny erstatning til denne. Selvsagt helst noe raskere. Kan noen her anbefale meg en disk som passer til mitt hovedkort?

     

    Jeg var inne å så på denne https://www.komplett.no/product/927362/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/kingston-kc1000-240gb-pcie-hhhl-ssd?offerId=KOMPLETT-310-927362# men om dere har noe bedre å anbefale så kom gjerne med det.

     

    Jeg tenker ikke så mye på prisen, jeg vil bare at disken skal være over gjennomsnittlig bra. Jeg kjøpte Revodrive med den samme tankegangen, ytelse > kostnad.

     

    Har ikke lest meg opp på detaljene rundt hvilke standarder som er gjeldende akkurat nå og jeg prøver å unngå å kjøpe et produkt som ikke er kompatibelt med dinosaur-mobo'et mitt.

     

    Takk

     

  2. uten å måtte kommentere de økonomiske fordelene, ser jeg umiddelbart ikke hvorfor dette er mer praktisk enn dagens løsning.

    Kortet mitt fungerer bra den, jeg trenger ikke dekkning, den er liten og lett, og den går aldri tom for batteri.

    Jeg er for å forbedre dagens løsninger gjennom teknologi, men dette blir for meg et steg tilbake.

     

    Batteri er bare en "foreløpig" faktor, med den forskningen som nå er på batteri-teknologi så går det nok ikke lenge før det ikke er tema lenger. Sett i et litt større perspektiv.

     

    Jeg er av den som opplever at telefonen går tom for strøm kanskje 3-4 ganger i året, det har selvsagt med lade-rutinene å gjøre, men tror ikke jeg er alene der.

  3. Jeg har første versjon av ps3 (bestillte fra ebay med en gang den ble sluppet i USA, 60gb). Jeg har en US og en EU konto. Så langt har jeg fått med meg at man ikke kan ha et spill fra EU som fungerer med US expansion. Så addon content er sone-inndelt, men ikke selve spillene. Men kan jeg kjøpe et spill fra EU, logge over på EU kontoen min laste ned expansion til det aktuelle spillet også logge over på US kontoen (dette er min main konto, her alle mine trophies osv ligger) min og spille det?

     

    Eks.: Jeg kjøper Modern Warfare 2 fra Norge og spiller det som vanlig på min US konto, map pack kommer og jeg logger over til min EU konto og laster ned EU map packen for å så logge over på min US konto og spille videre, går dette?

     

    Håper jeg forklarte godt nok.

  4. kjøp 60gb lil-h    du kommer sikkert til og få bruk for de extra 'ene en gang :thumbup:

     

     

     

     

    å ja  mars  føles så leeeeenge til :(

    7677359[/snapback]

    Hører at med den siste updaten/patchen til PS3(nedlastbar direkte fra PS3'en så lenge der er intahrweb koplet til) så støtter den bruk av ekstern harddisk, noe som da vil gjøre 20GB'en mye mer attraktiv siden en 250GB ekstern ikke koster mange kronene lenger. Bare kople den til, sette den bak station3 i TV-benken så er man set to go. 60GB versjonen koster tross alt $100++ mer enn 20GB versjonen, men jeg kjøpte 60GB'en anyway siden den har WI-FI(trådløs) og en kortleser som jeg aldri kommer til å bruke=p

  5. Aaaaah, vant nettopp PS3(60gb US)+5 spill på Ebay no for $630 :w00t:

     

    For bare 14-15 timer siden gikk de for $700+(kun maskin+kontroller), så bare camp ebay med tålmodighet så kan man spare en del cash. Ingenting som er så morro som budrunden de siste 30 sekundene.

    7618922[/snapback]

     

    Jeg hadde passet litt på her! Hvor mange feedbacks har denne selgeren?? Hvor mange maskiner har han solgt??

     

    Hørtes litt skeptisk ut.

     

    Grunnen for at ingen har bydd er sikkert fordi de er litt skeptiske pga eventuelt lite feedbacks.

    7624708[/snapback]

    Hadde bare positive feedbacks fra de som har kjøpt og solgt til han. Og det var på items som var i samme eller høyere prisklasse)PC'er og div.).

     

    Om noe går gærnt så har jeg aldri hatt no problem å få tilbake pengene fra PayPal som da får igjen penger fra de som prøver seg på no lureri. Og Ebay er ikke de som akkurat lar en sånn sak ligge, de må følge opp hver en eneste sak eller så underbygger de sitt eget konsept som ville ha endt i mye tapte penger eller i verste fall dunken. Om de ikke har tilliten fra sine brukere så har de ingenting.

  6. Prøver å by på PS3 på ebay nå jeg også.

    Men får ikke helt napp tongue.gif

     

    Ble en på meg nu :p 670$ inkl. porto.. ca. 4200 kr.. men men.. så kommer jo 25% moms som vi alle elsker :p

    7602725[/snapback]

    Få de til å sende pakken som gave så går det mest sannsynlig gjennom uten fortolling(moms).
  7. Klarer ingen å følge med her i verden!!??

     

    ALLE PS3 MASKINER ER UNIVERSALE NÅR DET GJELDER STRØM. MAN KAN PLUGGE DE RETT INN I STRØMMEN I NORGE! (Beklager stor skrift, men det er så alle får det med)

    hahahahah fikk egentlig svar på alle mine spørsmål nå som denne tråden ble flyttet til riktig forum(fra Hardware>Elektronikk til Spill>Spørsmål og svar - Konsoll).

     

    Takk for kjapp og konstruktiv respons ;)

  8. Har tenkt å kjøpe meg en Playstation 3 fra Ebay(US version) og har da følgende spørsmål:

     

    1. Vil den amerikanske spenningen/strømmen(dvs den amperen, eller er det volten som er forskjelligO_o?) de bruker lage noen konflikt for meg?

     

    2. Eventuelt hvordan vil jeg kunne klare å kontre et sånnt problem, er der noen adaptere på markedet som vil løse dette problemet for meg? Link til eventuelle produkt hadde vært supert.

     

    3. Fra det jeg har hørt så er PS3 spillene "sonefri", da mener jeg at jeg kan spille spill fra Norge og USA uten noen konflikter der. Eneste som vil gi meg litt hodepine er at jeg ikke kan spille av sone 2(skandinavia/europa) blue ray filmer, kun sone 1(nord amerika) vil fungere på en Playstation fra USA. Noen som kan eventuelt gi meg en link til noen troverdig side som sier det samme?

     

    Om jeg ikke kan spille Europeiske spill så er ikke det noe problem heller, siden jeg da bestiller en del fra USA til vanlig, så om jeg må bestille spill der i fra så er ikke det noen krise.

     

    4. Om det er noen problemstillinger som jeg ikke dekker her, kunne dere være så snille å nevne de i tråden her, eventuelle løsningsforslag også om mulig?

     

    Playstation 3 detaljer

  9. Ja ikke vet jeg, men den ligger på mellom 12 og 28000 Kb på mine maskiner i alle fall.

    Og 657MB minnebruk totalt er ALT for mye etter mine mål i alle fall. Men det værste hos deg er jo at den tar 50% cpu kraft, det høres jo ikke helt bra ut.

     

    Spør du meg må du formatere og komme deg av den fildelingen. Med så mye crap som du har kjørende (og liggende for den saks skyld, tør ikke tenke på hva det du har strøket over er når du har latt "19 years old black girls, first time", Star Wars- adoult edition osv ligge...?)

     

    Nei, jeg tuller :p . Men seriøst, det ser jo litt spyware/virusaktig ut for meg altså, og selv om den explorer.exe var helt ekstrem, har du jo bra mye annet minne slukende greier +50 kjørende prosesser, som du sikker kunne klart deg uten i taskmanager. :)

    hehe,klarte altså å la vær å stryke litt porr der asso:Pjeg er nok skyldig,jeg ser faktisk porno:Peneste jeg kjører hvis jeg trenger noen småprog og sånn er DC++,men skal kutte det,og prøve å halvere prosessene som kjører i bakgrunnen.Takk for råd og hjelp:) (last den star wars adult,holdt på å dø av latter)

  10. Mens "Min Datamaskin" står oppe i over 10 min på skrivebordet går det sinnsykt tregt å skifte mappe og alt inne på Min Datamaskin går vanvittig tregt. Virker som den spiser opp alt minnet mitt,ellers fungerer alt bra,alle 4 rambrikkene mine kjører i Dual(CPU-Z).

     

    P4 3ghz,Abit IC7-MAX3,ATI Radeon 9800XT 256ddr,Corsair Dual 1024(512 x 2)+Dual 512(256 x 2),WD Raptor 36gb,WD s-ata 250gb x 2,WD 40gb,Audigy

     

     

    Marius

×
×
  • Opprett ny...