Gå til innhold

PatchIt

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

PatchIt sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg skjønner. De fant ut om dette etter fire utbetalinger og det pga. utbetaling av feriepenger. De kontaktet meg og fikk meg til å si opp arbeidsforholdet mitt pr. E-post. Noe forslag på hvordan jeg bør legge meg flat og be om betalingsplan på nesten 100K når jeg ikke har jobb.
  2. Hei, Takk for tilbakemeldingene deres. Avtalen som ble inngått om jobb fra Nov-Jan var muntlig, jeg la ikke merke til at det sto i kontrakten om siste arbeidsdag som var «UNLIMITED» og så det først når jeg fikk lønn i slutten av Februar. Jeg burde nok kontaktet arbeidsgiver, men ettersom jeg var arbeidsløs og hadde regninger å betale beholdt jeg pengene. Muntlige arbeidsavtalen om hvor lenge og hva jeg skulle jobbe med var jo fra Nov-Jan og hele prosessen med å sette opp disse små kontraktene var veldig klussete. Så jeg antok også at de kanskje skrev «UNLIMITED» fordi de kanskje ville ha meg tilbake igjen snart, men jeg hørte aldri noe mer. Det kan være fordi de også antok at avtalen var ferdig.
  3. Jeg er litt usikker. Slik jeg forsto det, kunne ikke selskapet ansatte meg direkte hos dem så de leide inn bemanningsbyrået som ansatte meg hos det utenlandske selskapet. Jeg fikk lønn fra bemanningsbyrået og det er de som sendte meg kontrakten jeg skrev under på, men det var de ansatte i selskapet jeg forhold meg til når det gjaldt avtale om lønn eller generelle spørsmål om arbeidsforhold.
  4. Hei, Jeg var ansatt hos et utenlandsk selskap som operer i Norge gjennom et bemanningsbyrå fra utlandet i 3 mnd ifjor sommer (Juli-SEP). I kontrakten sto start dato og slutt dato. Hele prosessen skal ha foregått under norsk lov. Etter litt over en mnd fri, ønsket de meg i en ny periode fra Nov-Jan 2023. Jeg startet på jobben i midten av oktober og avsluttet i midten av januar. Her sto start dato, men ikke slutt dato. På slutt dato sto det «unlimited» og jeg fikk dermed utbetalt lønn i perioden Feb-Mai, de la merke til det i Juni og kontaktet meg og ba meg sende en «RESIGNATION», samt at de ønsker lønnen de har utbetalt pga. deres feil tilbake. Hvordan bør jeg håndtere dette, jeg har brukt opp lønnen de utbetalte.
×
×
  • Opprett ny...