Gå til innhold

gullkorn

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

gullkorn sine prestasjoner

29

Nettsamfunnsomdømme

  1. dette er ingenting. tenk om hu hadde stjælt noen solbriller. det hadde vært langt over streken.
  2. tenker et parti som fronter industri og næring topper tilhørighet til en antatt elite.
  3. tenker alle som har annen tro mener det samme som deg, bare de bytter ut jesus med noe annet.
  4. Det er problematisk at en stat skal sette en stopper for spesielle objekter som kan brennes og ikke andre. Det er alltid noen som vil bli provosert over at noen brenner noe. Det er kanskje mer aktuelt å ta i betraktning intensjoner. ytringsfrihet bør ikke innebære man ukritisk tillater opplagte provokasjoner på offentlige steder.
  5. har hatt en ps5 i snart to år, men føler fortsatt spillkatalogen suger.
  6. kvinner vs menn er håpløst å diskutere på et slikt kategorisk vis. hvilke kvinner? hvilke menn? hva om x antall kvinner og menn har samme problem? hva med alder, bosted, kultur? osv osv. er meningsløst å diskutere noe med utgangspunkt i slike overgripende kategorier.
  7. din kjenning opplever avmakt. det er normalt at når man ikke kan gjøre noe med et problem, så avfeier man problemet for å beskytte seg selv. så det er jo alltid enklere å legge seg ned å dø, enn å slå ut håret, og stikke ut et sted.
  8. bruker telefon, klokke og denslags til sånt. om jeg ikke kunne delta i samfunnet uten chip, ville jeg selvsagt tatt en. har ikke lyst å bo på hytta og jakte kaniner resten av livet.
  9. Det kan være en konsekvens av at folk filmer mye mer alt som skjer, nyheter sprer seg kjapt over nett og gjennom sosiale medier, og at faktisk samfunnet er mer "gjennomsiktig" nå enn før. i gamle dager ville jo aldri slike nyheter nådd oss. habilitetssakene ville ikke vært noe problem tidligere. vi har i dag en ekstrem lav terskel for slike ting, og my mer fokus på det. politisaken hadde blitt en liten fotnote. ingen hadde vist om det. osv.
  10. ville kjøpt et B550 AM4 hovedkort. får de for 1500 - 2000. så en 5700X ryzen til rundt 2000. deretter 16 gig med g.skill 3600 trident Z DDR 4 ram. koster rundt 1200 en m.2 på 2 gig kan du få for 1200-1500, bare pass på det er minst PCIe 3 og NVMe dette vil holde i hauger og lass. det har jo kommet en ny arkitektur fra AMD (A5) - men da vil alt bli endel dyrere, og det har ikke spesielt mye å si for det du skal bruke den til. Intel har jo også mye på lur, men har stort sett bygget AMD maskiner i det siste, så er mer sikker på hva jeg anbefaler der.
  11. Tenker du bør gå for noe i denne duren: Det viktige: Ryzen 7800X3D til ca. 5,500 kr (og lett å oppgradere om noen år siden amd pleier å holde samme arkitektur en stund (AM5). denne er også spesielt bra til cpu-intensive spill - er optimert for det. også bra med v-cache. 32 GB g.skill DDR5 6000 mhz ram til ca. 1,800 kr Et AM5 hovedkort modell B650 (f.eks. ASUS TUF Gaming B650 m/ wifi til ca. 2,800 kr) Grafikkort. Her er jo selve "the main dish". tror jeg ville gått for enten en 4070TI til rundt 11,000 eller en AMD 7900xt til rundt samme pris. slev om du spiller mest CPU krevende, er denne ganske fremtidsproof om du da ikke skal spille det nyeste innen AAA spill fremover. om du kun skal kjøre 1080 eller 1440, vil nok ikke 12 GB ram være et problem med det første. men AMD sin 7900XT har 16. To m.2 SSD, en på 1GB til OS og diverse, og en på 2GB til annet. (pass på god kvalitet på disse og NVMe og PCIe 4.0) til sammen rundt 2,500 kr Kabinett: mye bra til rundt 1000-1500 kr. Trenger også en strømforsyning på 750-800 W. og en skjerm da. kanskje jeg ville vurdert en 3440x1440 skjerm om du spiller mye strategispill? regnet ikke med skjerm i prisen. tror du kan få alt dette for under 25k. EDIT: du trenger en god cpu vifte. som f.eks. Noctua NH U 12. Grunnen at jeg ville vagt Noctua er at de er superenkle å installere, og veldig stillegående. ikke stress med vannkjøling. ville bygget selv, evt. hørt med noen som kunne gjøre det for deg.
  12. Tate har en god kvalitet. han er underholdende. men alt han sier og står for, er motstridende bullshit. virker ganske patetisk å være Tate-fan.
  13. at vinningskriminalitet på 1000 kroner eller hva det er skal være noe som må medføre skifte av politisk leder er urimelig. Hele tinget er stappet med folk som svindler på skatten for millioner med pendlerboliger, overgår budsjetter med 1000%, osv. noe så bagatellmessig som å stikke av med noen solbriller nærmer seg 0.0001% av grumset av korrupsjon, venneavtaler, skattemanipulering, avtalebrudd, osv. tror folk henger seg opp i dette av rent politiske årsaker - for de ikke liker moxnes. og alle her inne har kjørt for fort, lurt unna noe på lisensavgiften, og sikkert stjælt en del også. dette blir bare komisk.
×
×
  • Opprett ny...