Gå til innhold

sm_tech

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sm_tech

  1. Vet noen hvor mye ledere i IT-bransjen tjener? Mer som "ballpark" lønninger i management roller, siden jeg vet dette kan variere veldig mye. Vanskelig å finne statistikk over dette.
  2. Det var det jeg tenkte. Jeg vet at de har justert lønnen til en kollega. Og det er faktisk et rødt flagg at de ikke har gjort det samme for meg. Tor det er på tide for meg å se etter hva slags muligheter jeg har hos andre arbeidsgivere.
  3. Takk for hjelpen! 🙂 Skal følge rådet ditt!
  4. Jeg har master i ingeniør-utdanning med mye matematikk og fysikk som grunnlag. Jeg mener at jeg har gjort en god jobb. Noen av problemene jeg har løst har ingen i bedriften kunnskap til. Akkurat nå jobber jeg alene med et produkt. Jeg får selvfølgelig hjelp av de med mer erfaring, men jeg har gjort mesteparten av jobben med produktet alene. Jeg tar mye ansvar selv, og lært meg masse i løpet av de to årene. Men siden dette er min første jobb som nyutdannet, vet jeg egentlig ikke hvordan de andre nyutdannede jobber. Og vet ikke hva mer jeg kan gjøre for å få mer lønn. Liker jobben veldig mye, men mister motivasjonen og ambisjonen pga lønn.
  5. Stillingstittel: Utvikler Sektor: Privat Erfaring: 1,5 år Utdanning: Master (men ikke innen IT) Sted: Bergen Goder: Mobil/bredbånd Lønn: 550 000 Har økt med 5% hvert år siden jeg begynte i desember 2021. Er dette en rimelig lønn, eller bør jeg bytte jobb? Vet at jeg ligger langt under NITO sin kalkulator.
×
×
  • Opprett ny...