Gå til innhold

Brusmaskin

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Brusmaskin sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har inntrykk av at flere og flere ender opp som venneløse, uten at man egentlig hadde tenkt det sånn. Så når årene har gått, så er det også vanskelig å skaffe nye venner fordi man ikke naturlig omgås likesinnede hver dag som man gjerne gjør på skolen. Så spørsmålet er, finnes det tjenester hvor man kan kjøpe/leie seg en venn eller vennegjeng? Skulle tro det ville være et stort og økende marked for dette, men da kan det selvfølgelig ikke være like kostbart som andre tjenester hvor man kjøper menneskelige produkter (eskorte o.l.). Hva med 200kr timen? Kunne blitt en god ekstrainntekt for sosiale studenter for eksempel, også har kjøper råd til å ha en venn man kan være med flere ganger i måneden. Hva tror dere? Finnes det fra før, eller er det kanskje noe jeg selv kan bli rik på
  2. Joda, likevel gøy at et PMC har evnen til det de nå forsøker.. Ok, en ny konspirasjonsteori til dere, gitt at den økende misnøyen til Prigozhin ikke har vært helt sann: Wagner inntar Russland, viktige statspersoner flykter ut av Moskva, Mr P kaller hjem store styrker fra Ukraina for å hamle opp med Wagner. Wagner tar Moskva, blablabla, hæren overrumpler Wagner og setter Prigozhin i kasjotten (hytte/palass ved Svartehavet). Mr P har nå effektivt trukket seg ut av Ukraina og NESTEN uten å ha mistet ansikt innad. Riktignok uten å ha fått landområder, antagelig mistet Krim. Neida, men det er morsomt å tenke?
  3. Så det å rulle inn i Moskva med en militærkolonne for å prøve å ta over militærstyret er ikke en «Hollywood-greie»? Nei stemmer, det er jo hverdagskost for oss i vesten det. Hvorfor er det et dårlig plot å skyve ansvaret for en eskalering over på noen andre?
  4. Kan det være iscenesatt for å la Wagner ta kontroll over feks atomvåpen og annet for å eskalere krigen, mens Mr P kan si at eskaleringen er gjort av bandidos og en ikke-annerkjent ledelse? Så når tiden er moden kan Mr P stage gjentaking av kontrollen? Virker for sprøtt til å være sant at dette kuppet er ekte..? I overkant spennende tider.
×
×
  • Opprett ny...