Gå til innhold

Campervan86

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Campervan86 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips! Jeg mistenker også noe i tilknytning til turboen, etter litt googling av symptomer. Fått verkstedtime 6 desember. Om det er denne ventilen… bør bilen helst ikke kjøres noe særlig før det? Hvor akutt er dette? 🤔
  2. Ja, har tenkt tanken. Men da hadde jeg forventet at den samme gamle ulyden hadde blitt verre/høyere. Ikke at det skulle komme en annen lyd i tillegg. Men kan jo selvsagt være det og ..
  3. Har fått mange gode tips her før, så prøver meg igjen. Har to nye ulyder på bilen plutselig etter dekkskift. Men mistenker at det ikke har noe som helst med dekkskift å gjøre. Ulende lyd som går opp i frekvens når bilen er i bevegelse. Høres tydelig i 1-3 gir. Virker som det er noe som går rundt og rundt som lager lyden. Lyden går opp i frekvens i takt med at jeg girer virker det som. Høres mindre i høyere fart da motorduren trolig overdøver det. Lyden minner nesten om en gammeldags sirenelyd. Kan dette være kjedet som holder på å takke for seg? 2. Suselyd ved gasspådrag i høy fart. Høres litt i 4. gir og markant mer i 5.gir - 80 km/t og høyere. Suselyden øker i styrke i oppoverbakke. Lyden kommer fra et eller annet foran i bilen. Trodde først det var vifteanlegget. Men det suser også når vifta er av. Har fra før av en ulyd på girkassa, spesielt i 5. og 6.gir, men denne suselyden nå er ny for meg. Noen tanker om hva dette kan være? Opel Vivaro 2007. Kjørt 270 000 km snart.
  4. Hei, Hvor finner jeg fargekode på en gammel Opel Vivaro 2006 modell? Har behandlet noen mindre rustflekker som jeg ønsker å spraye over med lakk. Har funnet flere sølvgrå nyanser på biltema, og ønsker å komme nærmest mulig
  5. Fått bekrefta at starteren har gått hos merkeverksted. 16 000+ skulle de ha for å få bytta ut denne. Var visst litt jobb å komme til. De var ganske ærlige på at dette kan gjøres langt billigere hos et vanlig verksted. Kanskje ned mot halvparten av prisen. Så, da lurer jeg på om noen har tips til bra og billig verksted? Er ferietid så jeg er innstilt på å måtte vente. Bor i Oslo og bruker til vanlig Tåsen Bilverksted (Mekonomen).
  6. Ok. Ikke tilgang på annen bil akkurat nå. Men stoppet i går etter 1 times kjøring for å tanke, rett etter ville den ikke starte. Ikke med nødstarter / booster på batteriet heller. Etter at den hadde kjølt seg ned i 1,5 time så startet den på vanlig vis.
  7. tre raske klikk rett etter hverandre får jeg høre av samboeren nå som slet med den i går. "Tikkatikkatikka" type lyd
  8. Etter å ha tenkt meg litt om så mener jeg startproblemene oftest (kanskje alltid) inntreffer på varm motor.. er det kjølevæske som bør byttes da ? Evt hva annet kan dette bety? Etter å ha kjølt ned bilen i 1-2 timer så starter den igjen.
  9. Etter å ha tenkt meg litt om så mener jeg startproblemene oftest (kanskje alltid) inntreffer på varm motor.. er det kjølevæske som bør byttes da ? Evt hva annet kan dette bety? Etter å ha kjølt ned bilen i 1-2 timer så starter den igjen.
  10. Ah.. smart! takk Det er en eldre bil med noe rust på bolter her og der rundt batteriet (som er ganske nytt).
  11. Takk for svar! Batteriet ble byttet for snart et år siden, så det skal være bra. Ladespenningen har blitt målt på 14,2 volt nå.
×
×
  • Opprett ny...