Gå til innhold

Kjartan40

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjartan40 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har sett en del videoer som popper up. Viktig at de er graderte og kjenner ikke igjen noen av kortene med stor verdi men verdt å undersøke. Så store penger innvolvert i de korta at jeg tror du finner prisene på google.
  2. Det var 2 konstruktive svar og kjenner meg igjen i hva dere skriver. Mitt syn på det er at det er fattige folk i rike land og vice versa. Samme gjelder utdanning så jeg klarer ikke å se realistisk og forholde meg godt til kritiske folk, og det har fungert dårlig å snakke om at de faktisk ikke har kommet fra fattige familier. Forhold går opp og ned for alle og jeg har null forståelse når det skal dreie seg om noe annet enn forhold hvis det oppstår noe. Plutselig blir man møtt med mye stereotypisk og tror jeg bare møter det med at det er rasisme om det ikke er virkeligheten over hodet. Det jeg mente med en kommentar om forskjeller er at vi kan ha genetiske forskjeller men at det ikke går på tvers av fysisk eller mental oppnåelse. Så da forstår jeg lite av bedre enn dem holdninger.
  3. Nå synes jeg støtten til Ukraina har gått altfor langt når vi skal boikotte det mest norske vi har som er Kvikk-Lunsj. Det eneste vi en dag kan klare å oppnå er en folkevandring fra Russland om Russland en dag skulle ha blitt ubeboelig. Så det med Syria, Afghanistan og nå Ukraina hvor vi ikke har bidratt til en forverring av Ukraina's situasjon. Fordi det er jo kun putin og ikke russerne i seg selv. Jeg savner den tiden hvor vi var nøytrale i alle situasjoner men det endret seg totalt med at alle skal stå sammen med USA eller så er vi imot dem. Og først krige med og imot land og dermed slippe alle som kommer inn bør det bli en slutt på. Veldig vanskelig å se hva de som styrer landet holder på med men det er vel kun at vi må være med og ikke imot allierte. Noen som er drita ved roret? Og ikke evner kommunikasjon? For mange som tjener seg søkkrike denne gangen også på våpen?
  4. Første gang jeg bruker diskusjon. No så hei til alle sammen. Jeg skal ikke gjøre denne tråden til å handle om kun meg men ønsker å lufte noe jeg ikke får tak på. Jeg har i veldig mange år hatt partner fra hva mange kaller ett utviklingsland. For meg så har jeg ikke ett syn om at vi har bedre hjerne enn andre verdensdeler men så klart gener kan spille en rolle. Jeg får alltid ganske mye motbør for mitt livsvalg til tider nesten som at jeg gjør noe ulovlig men så er det ikke noe ulovlig allikevel og det er til tider slitsomt og faktisk ganske jævlig om man har stiftet familie f. Eks. For meg så er det kun pass forskjeller og jeg ønsker å få tilbakemeldinger på forskjellige livssyn ang dette og faktisk prøve og se den andre siden i ett nytt lys.
×
×
  • Opprett ny...