Gå til innhold

Kattemaja22

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Kattemaja22 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er vel ikke noen automatikk i at man blir anklaget der og da? Det var like før slutt, men det satt mange andre i samme lokalalet som hadde lengre tid eller andre fag som tok lengre tid, så det var fortsatt «stille» i lokalet da jeg gikk.
  2. Vet ikke… Har bare noia for alt… Livredd for å bli anklaget for noe… Står ingenting i eksamensreglementet om dette men vaktene virket så.. «nasi», alt fra start, føltes som om de anklaget folk nonverbalt for å fuske i det man kom inn døra… Så er jeg generelt en nervebunt etter eksamener…
  3. Kan det bli ansett som fusk på skoleeksamen om en tilkaller vakten for å levere, men så ombestemmer seg i det vakten kommer til pulten? Da vakten kom trykket jeg på «gå til innlevering» før jeg deretter sa til vakten jeg er ikke ferdig likevel. Og klikket avbryt uten at hun rakk å taste passordet for innlevering. Så skrev jeg inn en setning og leverte på samme måte. Eksamen var i wiseflow med flowlock-brovser. Har jeg gjort noe galt på min eksamen? Slik jeg leser brukerveiledning til wiseflow/flowlock kan man ikkke trekke tilbake en levert besvarelse. Men min besvarelse var jo ikke levert, jeg bare ombestemte meg i siste sekund før vakten skulle taste passordet, sa det som det var og hun sa «trykk avbryt». Dette var 3-4 minutter før tiden løp ut og eksamen var innlevert 2 minutter før frist. Har så vondt i magen og er livredd for å bli anklaget for fusk all den tid det er så mye snakk om fusk for tiden både i media og ellers. Hjelp! Når vil jeg evt høre noe fra universitetet om de anklager meg for noe????
×
×
  • Opprett ny...