Gå til innhold

KGN

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av KGN

  1. Så enkelt har det på ingen måte vært. Den siste uken har vi hatt fullt trykk i kaldtvann, ca 20% trykk i varmtvann. Vi kan stenge kaldtvann men ikke varmtvann. Nå har vi skrudd av vannet, latt varmt vann renne på åpne kraner og etter to timer renner det fremdeles. (I konstant svak stråle…). Fullstendig enig i at noe er feil, og at vi nok trenger rørlegger
  2. Takk! Da prøver vi å ser om vi klarer å stoppe trykket i varmtvannet.
  3. Men, vil da trykket i varmtvannet utliknes igjen tenker du?(les: vil det løse problemet. Gikk at man faktisk klarer å få skrudd av trykket i varmtvannet fullstendig?)
  4. Takk for tips! Vi har ikke testet å ta av den svarte delen. Skal absolutt teste det!
  5. Ja, nokså sikker på det, mer usikker på blandeventilen på berederen
  6. Ja, helt sikre på det, om den var igjen hadde vi jo tømt varmtvannsberederen for flere dager siden Men det kan godt være blandeventilen som har hengt seg opp og ikke slipper varmtvann ut
  7. Vi klarer ikke skru av varmtvann med ‘hovedkrav’ den tar kun kaldtvann. Det var derfor vi skrudde av varmtvann med blandeventilen.
  8. Innen nå har vi selvsagt skrudd frem og tilbake på både den ene og den andre.. 🙈 Vi har varmt vann, men kun i tynn stråle og det tar lengre tid før det kommer enn hva det pleide å gjøre. Hjelper ingenting å skru frem og tilbake på den svarte på blandeventilen, verken temperatur eller trykk endrer seg (før helt gjenskrudd til minus, da stopper det fullstendig)
  9. Vi skrudde av vannet i forbindelse med montering av dusjkabinett og skrudde da også av varmtvannet ved a vri blandeventilen på berederen til (-). Etter at vi skrudde på vannet igjen, og stilte blandeventil tilbake mot (+) har vi hatt store problemer med trykk og temperatur på varmtvannet. Nå en uke senere har vi knapt trykk og knapt varmt vann. (Uavhengig av hvilken kran vi åpner). Rørene fra berederen er varme, det samme er blandeventilen. Har noen vært borti tilsvarende? Hva bør vi gjøre?
×
×
  • Opprett ny...