Gå til innhold

William2101

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av William2101

  1. Hei, hvis jeg har en enkelt pendel (en vekt på et bånd) så pendler denne med en viss frekvens. Frekvensen er bare avhengig av lengden av båndet. Amplitude og vekt er ikke viktig for å bestemme disse frekvens. Hvorfor er frekvensen høyere når båndet er kortere? Er det fordi veien som pendelen må legge tilbake er kortere?
  2. Halon er faktisk ikke spesielt giftig, i hvert fall ikke 1211 og 1301. Bruken av halon er imidlertid forbudt i hele Europa og Norge. Mest giftig er tetraklormetan, som tidligere ble brukt i brannslukningsapparater.
  3. Jeg har fortsatt en halonslukker, men den er veldig gammel. Halon er det beste brannslukningsapparatet noensinne, men det har vært forbudt i over 20 år. Pulveret ødelegger elektronikk, og CO2-slukkere er store og tunge. Vet du om en god erstatning for halon, eller hvor man kan få tak i det?
  4. Andelen deuteriumoksid i vanlig vann er ca. 1:7000. Industrielt fremstilles tungtvann ved elektrolyse av vann. Kan du også gjøre dette selv? Du kan øke ledningsevnen med natriumhydroksid. Etter elektrolyse av 100 liter vann bør du få ut noen milliliter.
  5. Yes, I was in Norway for a long time (that's why I registered here), but I don't speak Norwegian very well. Google translator isn't very good...
  6. Was wäre zum Beispiel, wenn Sie eine Elektroheizung vor dem Stromzähler anschließen? Markiert der Stromversorger dies, weil der Verbrauch an einer anderen Stelle gemessen wird? Wird es spürbar sein, da der Verbrauch geringer ist?
×
×
  • Opprett ny...