Gå til innhold

coffeewap

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

coffeewap sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for gode råd og punkt. Skal absolutt ta dem til rette! Ansvaret jeg har tatt og kompetansen jeg har vist har nok vært overraskende ovenfor arbeidsplassen. Når jeg i utgangspunktet ble ansatt så hadde jeg ikke så mye å vise til i intervjuet kompetansemessig (var litt rotete i hodet), så fikk nok en lønn i hht. hva jeg forklarte mitt kompetansenivå var på, men har i heldigvis vist i ettertid hva jeg kan og hvor fort jeg lærer osv. Sjefen har gitt tilbakemelding om at han er storfornøyd med å ha meg på laget og har bl.a. sagt at han er "redd for å miste meg, fordi sånne som er så flinke som meg går ofte over til konkurrentene" Jeg er ny i arbeidslivet så veit bare ikke om det blir feil eller om jeg fremstår som grådig hvis jeg begynner å snakke om høyere lønn med sjefen når jeg allerede har fått en 50k ish økning nå etter endt prøvetid. Jeg ser dog mange med 1. og 2. linje support roller som tjener rundt 500k/550k/600k, så føler allikevel det er litt berettiget. Hva tenker dere? Hadde dere sett på dette som grådig eller negativt i samme situasjon? Her ligger dette mye på meg for at jeg ikke har forhandlet samt ikke vist min sanne verdi og kompetanse i forkant. Jeg føler dog jeg har fått vist min verdi samt fått tilbakemelding om at jeg har det de siste 6 mnd, men er bare litt redd for at jeg har lagd en reell "bottleneck" for meg selv pga at jeg ikke forhandlet opp ved start. Vi får vel se.
  2. Akkurat begynt her (mai 2023), og trives veldig godt, både med arbeidsoppgaver, kolleger og miljøet. Sjefen ser nytteverdien min og gikk opp i lønn nå før prøvetiden uten at jeg/han hadde snakket noe som helst om det. Så vil egentlig ikke bytte da jeg trives på alle mulige måter her. Årsaken til min dårlige startlønn var at jeg ikke forhandlet i det hele tatt. Hva er sjansene for at jeg får kommet meg opp på riktig lønnsnivå ila. ikke altfor lenge uten å bytte jobb? Eller er jeg kjørt fordi jeg ikke forhandlet ved oppstart som gjorde at jeg fikk en dårlig startlønn? :P
  3. Stillingstittel: IT-Konsulent Erfaring: 2 år (6 mnd hos nåværende arbeidsgiver) Arbeidsoppgaver: DevOps, Applikasjonsdistribusjon, Automatisering, Legacy lisensservere, klientdrift, Mye Powershell, Zabbix, Azure osv. Alder: 21 Utdanning: Fagbrev, IKT-Servicemedarbeider Kurs: AZ-040, AZ-900, MD-102 Goder: Mobil, fritt med hjemmekontor, flexitid Sted: Viken Lønn: 420 000 475 000 Har pr. dags dato ikke fått noe "hovedområde", og er fortsatt gjennom mye forskjellige områder på arbeidsplassen. Blir nok sikkert en prat med sjefen mot slutten av året hvor jeg får mitt "spesifikke område". Litt mer info om oppgavene jeg er innom: Applikasjonsdistribusjon. Pr nå er dette mitt "hovedområde". Her har jeg tatt initiativ til utvikling og drift av en løsning som skal automatisere vår pakking av applikasjoner. Via Azure Devops og med bruk av Powershell. MDM. iPhone, iOS, MacOS, Android, Windows osv. Her er jeg ikke så mye innom, men mer av og til. Legacy lisensserver, drift og oppsett. Mye utvikling, PowerShell, c++ osv. Brukes daglig for automatisering av forskjellige ting. Også utviklet en applikasjon som skal brukes innenfor et spesifikt område internt i bedriften. Implementering av overvåkning i Zabbix for ulike tjenester eller områder som er viktige for oss her internt. Sikkert mer som jeg ikke husker. Gikk nylig opp i lønn etter endt prøvetid. Hva tenker dere her?
  4. Sitert fra intranettet i bedriften som jeg jobber i: Arbeidsgiver skal etter endt prøvetid vurdere den ansattes lønn i forhold til kriteriene på nytt. Arbeidsgiver kan i særskilte tilfeller fatte vedtak om økt lønn basert på en samlet vurdering av den ansatte og stillingens innhold, samt lønnsrelasjon til kollegaer og sammenlignbare stillinger. En slik vurdering er ikke en forhandling, og den skal gjøres i samarbeid med HR-avdelingen. Slik som jeg forstår det så er dette noe som skjer av seg selv når prøvetid har endt? EDIT: Evt kan noen svare på hva som er "gjennomsnitt" eller standard lønn for tilsvarende stilling med tilsvarende kompetanse
  5. Da har jeg vært her noen mnd og fått en bedre forståelse om hva arbeidsoppgavene faktisk er, hva slags kunnskap det innebærer, om det samsvarer med den kunnskapen jeg har pr. idag og hvordan jeg presterer med arbeidsoppgavene. Jeg opplever det slik at mye / mesteparten av det jeg jobber med har jeg allerede god nok kunnskap på og at jeg presterer bra. Jeg er en veldig selvdreven, lærevillig og engasjert person og har meget god kapasitet til å tilegne meg nødvendig kunnskap raskt. Jeg ble kastet litt ut på "dypt" vann her med denne stillingen, men jeg har svømt veldig raskt og lært masse samt vist et stort initiativ på kort tid. Fått masse positive tilbakemeldinger fra leder om at jeg har levert / gitt verdiskapning siden dag 1 og opplever også at han har positiv inntrykk av meg. Slik som jeg har forstått det (mulig jeg har forstått det feil), så vil man ha rett til å diskutere lønn ved endt prøvetid som er ila. slutten av året. Noen som vet noe om hva slags forventninger med lønn jeg kan ha i forbindelse til arbeidsoppgavene, alder, kunnskapen min osv? Hva burde jeg "forvente" å få som er riktig ved en eventuell lønnsøkning etter endt prøvetid?
  6. Stillingstittel: IT-Konsulent Erfaring: 2 år (Kun læretid, 0 år hos nåværende arbeidsgiver) Utdanning: IKT-Servicefag Årsinntekt: 420 000 Alder: 21 Sted: Østfold Statlig jobb. Applikasjonsdistribusjon, intune/ABM/Knox osv. Har så og si null erfaring med dette, er første jobben etter læretid og får også noen kurs på glasspaper for å kunne bygge mer kompetanse innenfor dette området. Jeg tenker dette er en fantastisk mulighet og en ganske god lønn mtp. erfaringen min innenfor området jeg skal jobbe innenfor, samt at det er første jobben etter endt læretid. Hva tenker dere?
×
×
  • Opprett ny...