Gå til innhold

K-8

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

K-8 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg håper det. Gjenstår å se. Domenet er kjøpt på joker.com. og nettleser som er brukt er yahoo. Hvis du går inn på yahoo, og på log in på business mail, kommer man til turbify, og jeg har lagt til bilde hbro det står forklart hva turbify er.
  2. Nei, det gjorde ikke det. Merkelig, at man plutselig mister tilgang til epost, når man har betalt til helt ut 2025.... DET er det jeg syntes er rart. Og klarer ikke skjønne hvorfor. Derfor var jeg på tanken, kan eposten ha blitt hacket? Eller er det pga man må betale for å bruke yahoo som nettleser, når det ikke er en yahoo mail, men eget domene. Mest sannsynlig det som er grunnen håper jeg, fordi innbetaling til yahoo sluttet fordi kontoen ble stoppet/avsluttet.
  3. Domenet ble som sagt kjøpt på joker/cls av min bror. Så gjennom yahoo business satte han opp domenet til oss alle med yahoo som nettleser. Det er han som står som betaler der, og han er den som kan konfigurere/endre server etc. Og det er passord og mail han har brukt der, som jeg ikke har tilgang til Jeg er ikke like flink som dere her, men hhåperjeg ikke misforstår for mye hva dere sier.
  4. Det stemmer det er betalt og gyldig ut 2025. -Domene er kjøpt av joker.com/cls langebach. -Vi har brukt yahoo for å lese mail. De skulle ha alt mulig av dødsattester etc, for å kunne overføre "ownership" til meg. Og alt av dokumenter er sent. Venter på svar fra dem, og om de godtar dokumentene og overfører til meg som "owner" Men én ting jeg ikke skjønner: -Man betaler for domene der man har kjøpt, som er betalt ut 2025. -Betaler man også yahoo for å kunne bruke yahoo som server? Ok, så mailinhold er inne på server, ikke der domenet er kjøpt ikke sant. Veldig rart hvis de skulle slettet, jeg håper inderlig at det ikke er slettet. Jeg venter på tlf etter en lang samtale,og etc. Hadde vært nydelig om det løser seg. Jeg skriver med en gang jeg får vite noe mer. Jeg er EKSTREMT takknemlig for tilbakemelding. Dere aner ikke 🙂
  5. De oppdaget plutselig at de ikke kunne motta mail, og så forsvant deres mail også
  6. Hei, og takk for svar Ja, jeg hadde opprinnelig en yahoo mail. Og så ble det opprettet ny mail med etternavnet som domene, den mailen ble lagt til i yahoo mailen. Så den leste jeg gjennom yahoo
  7. Hei alle sammen 🙂 Min familie har hatt domene som ble opprettet av min bror for 22 år siden ca. Han kjøpte domenet, og stod som betaler for det. Han gikk uventet bort i august 2022. Rundt november/desember 2022. Så begynner først moren min å merke at, hun kan skrive mail, men ikke motta mail. Samme skjer med meg, og pappa. Plutselig så er bare mailen borte. Ikke eksisterende. Siden jeg hadde en yahoo mail fra før, så ble denne mailen med eget domene lagt til yahoo mailen min. En dag så plutselig forsvant den. Jeg tok kontakt med yahoo, eller turbify som kundesenteret heter. De sa at jeg skulle ta kontakt med CLS langenbach i Tyskland. Jeg tok kontakt med CLS langenbach, de sa at domenet er kjøpt av joker.com Jeg forklarte situasjon, de er veldig tydelige på det juridiske, at han står som ansvarlig, og ikke vi, og at de derfor ikke bare kan overføre til oss. CLS langenbach sa: -Domenet er betalt for ut 2025. -Domenet bruker navnservere fra yahoo. Og at jeg skulle ta kontakt med yahoo for å konfigurere mailen. Vi har tatt kontakt med yahoo, som måtte ha en rekke dokumenter for å kunne overføre "ownership" til oss. Venter og venter på svar. Og vi har holdt på med dette siden desember. Jeg skriver "jeg". Jeg var i kontakt i starten, til jeg ikke orket pga sorgreaksjon etter å ha mistet broren min. Svigerbror tok over, og det er ingenting som skjer, ingen framgang. Nå begynner det å haste litt, jeg er bekymret for hva som hhr skjedd. Det er mye informasjon, etc på mailene. Ikke bare for meg, men for mamma, og pappa som vi ikke ønsker å miste. Broren min var eneste dataeksperten jeg kjenner. Kan noen andre hjelpe meg? Hilsen en litt fortvilet jente, men som ikke gir opp.
×
×
  • Opprett ny...