Gå til innhold

myvota

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

myvota sine prestasjoner

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. "Rett å slett fordi det er ting som ikke er logisk og motstridende i mange av trådene dine." Det er ikke riktig, og virker som oppspinn fra din side Føler også du har kjennskap til saken (?) , og ønsker å underminere for å få feilaktig utfall. Venligst ikke svar på mine meldinger fremover. Saken er god nok, den!
  2. Har du sittet i fengsel, siden du responderer slikt? Ikke engang Anders bæring breivik hadde evnet å respondere slikt, på den type ting! Ikke svar på mine meldinger fremover. Ved å svare slikt, så er det en sjanse du i den virkelige verden tar del i saken - med ønske om et feilaktig utfall
  3. Vært en del psykotiske epiosder fra en person over lengre tid, men følgende har jeg fått inn på bånd. Lurer på hva som er lurt?: - Innrømmelse av tyveri av andres sko, og innrømmelse av at en bruker dem.(skapte en noe truende situasjon mellom 2 personer) Samt unnskyldning for tidligere truende samtaler om faren (Var mistanke mot han; at han gikk til butikken uten sko en stund, men tror det har ordnet seg. Jeg fikk beskjed via en annen, og ble obs på det først da) - Seksuell trakasering av person - Samtale om faren sin, innvolvering i organisert tvangsgifting mot 15 åring og hva han skal gjøre mot faren sin. Akkurat i siste tiden er personen helt psykotisk og snakker med seg selv inne på rommet, og ikke måte på. Jeg bryr meg ikke så mye, i og med at det viktigste er at en ikke snakker med seg selv i fellesområdet (hvor det er ekstra lytt mellom dør og fellesområdet) Lurer på hva som er lurt. Takk for svar
  4. Han en jeg bor med har fått psykotisk anfall og kastet mat på gulvet Vedkommende har hatt episoder med å ved vilje kaste søppel på gulvet, bare for å lage faenskap. I siste omgang nøtter, hele grønne blader og ting i den dur, som blir spredd flere 10-talls meter vekk. Vedkommende har en autisme lidelse, slik at det er vanskelig for personen å endre reaksjonsmåte når han er sint. Han nekter å vaske etter seg, og nekter å bruke ting kjøpt av andre i form av vaskemidler. Vedkommende går aktivt inn for å nekte å vaske, lyger om å vaske, og har ikke gjort noe i løpe av et halvt år. Vet ikke hva som kan gjøres, for å forbedre situasjonen her. Takk for svar
  5. Bor med en person, i et kollektiv, som i starten slet med følgende: - Tett vask av dysj og vask, med tanke på hår, slik at plubo måtte brukes. Var oversvømming i dysj og vask, og eneste måten for å ordne opp i dette - ett problem vi hadde i flere uker. - Ekstrem skit i form av hår over alt i dysj området - Ekstrem oppblomstring av svart mugg ved vasken, pga hår over alt - måtte skjære bort deler bort, pga ekstreme mengder mugg. - Hår overalt rundt toalettet, samt svart mugg Vet personen fikk refs av andre naboer, pga dette var husforhold han var vant til på tidligere sted - slik at det ordnet seg. Fortsatt så sliter vedkommende med manglende evne opp å evne, å selvstending vaske etter seg med tanke på matlaging. Ofte er det fastnremte matrester på toppen av ovnen, noe som gjør det vanskelig for andre å bruke ovnen på normal måte. Flere har fått påvirket hva slags mat en lager, pga denne personen. Lurer dermed på hvordan en kan få en såpass syk person til å orke å vaske etter seg, med tanke på middag (ting som er enkelt å lage, hurtigmat kinda) ?
  6. Hva gjør en, hvis en har en nabo med alvorlig tvangsproblematikk med tanke på musikk og matlaging Vedkommende har det som ett formålsløst tvangsrituale, hvor en finner på mitt på natten å ha full musik på (ofte er musikk-lyden veldig høy og ubehagelig) - rett og slett pga en føler seg tvunget å ha musikk på når en lager mat. Er veldig plagsomt på dagtid, hvor hun kan holde på flere time om kvelden - dette har hun lov til, det vet jeg. Problemet er at hun ikke klarer å regulere når det er greit, opp mot andre i kollektivet. Hva er lurt her? Takk for svar.
  7. Er det å karakterisere å være i en bissar vrangforestillings verden , hvis en stadig skriker høylytt ting som dette ? - På slutten vil du være en kriminell - X er ikke en neger, han får ikke kjæreste (hvor X er en neger) - Det er noe gale med bygningen - Du er vant til å bli behandlet som dritt, du skal slippe å ty til overlevelse - Jeg mobber han. Jeg mobber ikke Y (hvor Y er fulle navn på en spesfikk person) Er gjort i fellesområdet, i husleie forhold, hvor flere har dør til felles området.
  8. Vært en situasjon med tyveri av en annens sko (er spørsmål om hvorvidt den andre leker dum, for å provosere eller noe), hvor en brukte en annens sko. Dette fikk en av medleietakerene til å klikke og komme med anklager mot tilfeldige (mot meg blant annet), det viste seg at en som ofte lager faneskap og løgnaktigheter hadde stjålet dem. Dette medførte at en problematisk situasjon mellom dem, i og med at vedkommende har trakassert personen med påstander om å være dement veldig mange ganger før. Vedkommende hadde behov for å si unnskyld for tidligere atferd, med at det er samtaler fra hans side som aldri skulle ha skjedd - var oppfatt av å få frem at "du vet at jeg lyger..." Vedkommende har for siste tiden blitt utagerende, og begynte å spørre aggressivt (har du sett feiebrettet?) til tilfeldige (som jeg kjøpte, siden den tidligere kosten forsvant av en rar grunn). Denne hadde den andre personen tatt med seg inn på rommet, for å gjøre husarbeid Hva er lurt?
  9. Vedkommende i kollektivet, som er ny, driver å kaster ting på gulvet som egentlig lå på vasken. Det er alt fra andres tannbørster, såpe, ..etc, og alt en ikke ønsker skal være der - en kaster ting rett på gulvet. Driver å slenger med døren hele tiden, og hyler og skriker hele tiden ved å snakke med seg selv om helt psykotiske ting. I og med at vedkommende har en narkotika historikk, så kan en jo lure på om dette skyldes narkotika eller ev narkotika abstinsens. Hva burde jeg gjøre?
  10. Lurer på om noen vet noe om autisme og sensoriske problemer med det audiative: https://www.statped.no/autisme/autismespekterforstyrrelser/sensoriske-vansker/overbelastning/ Er en i en annen bo-enhet, ovenfor kollektive, som ikke tåler vanlige samtaler og får psykotiske problemer i form av å skrike en del ubehagelige ting når det dukker opp ting han ikke gidder å høre på. Vært episode med lapper i felles-gang, hvor det sto en lapp om seksuelle lyder, hvor han ba vedkommende det gjaldt om å holde kjeft om natten. Vedkommende tåler ikke lyder, overhode, fra andre boenheter (ikke bare denne) så han henger rundt lapper her og der for å kue ned alle form for lyder som er rundt. Flere her har blitt kalt asperger gjentatte ganger over lengre tid, men jeg har antakeligvis klart å unngå det pga jeg fremstå oppegående nok (antar jeg... ble kalt psykotisk en gang (via skriking, en gang), pga jeg ba en slutte å snakke med meg en gang husker jeg.). Uansett, så skriker han ofte ut påstander mot folk, basert på ting som har blitt sagt.
  11. Anta det da er er greit for personen å spre at nykommeren er en narkoman som har drevet med salg av narkotika (prøver å få andre til å drive med narkotika, noe han prøvde på når han flyttet inn ) og er kastet ut fra tidligere hjem ved hjelp av bevepnet politi. Han forrige som flyttet ønsket at vi skulle ha det mest mulig jævlig, slik at en tok inn en med tidligere kriminelt rulleblad og som nylig har vært i direkte konflikt med politiet - ansett som farlig person, med tilhørlighet til folk som medfører behov for bevæpnet politi. Er enig, da, forsovidt, at det da er greit å spre slikt.
  12. Noen som vet hva sjeanse betyr, opp mot borettslags loven? Spesielt, lurer jeg på hva som gjelder mellom to boenheter når det er veldig lytt, og det hypotetiske tilfellet hvor en lytter og kommenterer høylytt andres samtaler (når to snakker litt for høyt) gjentatte ganger (f.eks i form av krenkende fornærmelser mot flere) " § 5-23.Fråviking (1) Oppfører andelseigaren seg slik at det er fare for øydelegging eller vesentleg forringing av eigedommen, eller slik at det er til alvorleg plage eller sjenanse for andre brukarar i eigedommen, kan laget krevje fråviking frå bustaden etter tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 13. Kravsmål om fråviking kan setjast fram tidlegast samtidig med at det blir gitt pålegg etter § 5-22 om sal. Kravsmålet skal setjast fram for tingretten. Dersom det innan fristen etter tvangsfullbyrdelsesloven § 13-6 blir reist innvendingar mot fråvikinga som ikkje er klart grunnlause, skal kravsmålet om fråviking ikkje takast til følgje utan behandling ved allmennprosess." (Lov om burettslag (burettslagslova) - Lovdata)
  13. Angående erstatning på skader av dør, og knuste deler av drikkeglass på badet. Hva er viktig å tenke på her, med tanke på å kjøpe inn ny dør? Dukket opp en del skader på døren etter en seksuell trakassering hendelse, som jeg ikke har sett før. Videre så fant jeg deler av knust drikkeglass beger på doet, lang vekke fra vasken og oppbevaringssted, men en ca 1 m forann døren. Hvis en har snublet med drikkeglass inn i døren, slik at døren har tatt skade, så er jo det en forklaring. Tok bilde av det, slik at det forhåpenligvis kun går utover den ene personen som står bak
  14. Har en nabo, i bokollektiv, som seksuelt trakaserer (uten at den andre tåler dette) en annen person i kollektivet, gjentatte ganger Naboen har hengt seg opp i seksual livet til personen, og pga dette begynt å gni inn påstander om "hore" og har begynt å ta seg en urimelig frihet mot den andre naboen. Snakker om horer fra utlandet, snakke om prest som kan hjelpe med med tanke på prostitusjon, oppfordring til prostitusjon, snakke om hva horer er for noe..etc. Krever å få se bilder av alle hun har ligget med,og mer i den gaten - oppfattes som truende for vedkommende. Vedkommende som blir utsatt skrikrer ofte, og er ofte redd, ber vedkommende holde seg unna, sier at hun har kjæreste, kommer med påstander mot vedkommende, men ingenting hjelper. Vedkommende som blir utsatt prøver å være mest mulig hyggelig, samtidig som en prøver å lage skiller som er direkte umulig å få inn i skallen til personen som seksuelt trakasserer. Hva er lurt, i denne situasjonen?
  15. Beskymret over konflikt mellom 2 jeg bor med, hvor ene hakker på den andre om "Er du dement" anhver setning Vedkommende det er snakk om har vært såpass mentalt syk i lengre periode, at den andre føler det er greit og helt normalt å stille denne type spørsmål - hele tiden til personen. Er dette noe jeg burde beskymre meg over?
×
×
  • Opprett ny...