Gå til innhold

Fenris Helheim

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Fenris Helheim sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tips: holy protection hjelper mot alt den bossen gjør. Og black blade og black flame spells er det beste for dmg. Elsker spillet. Eneste jeg noen gang har tatt platinum trofe i. Husk att du må ta å kverke Mogh for dlc.
  2. Koser meg sykt med F4 nå, er gøy når det faktisk nå kan starte opp på ps5. Kunne ikke det tidligere, krasja 100% i oppstartene. Så "next gen update" gir mening utifra perspektiv. Siden det førte ett ps4 generasjon spill opp til neste generasjon. Og å kunne spille i 60 fps har og mye å si for meg. (Jada jada pcmasterrace gjøker kan holde kjeft, ikke alle spill som er gøy å sitte med en pc for. Spiller kun shooters og rts på pcen min) . Spillet føles gøy ut igjen som første gang eg spillte igjennom det, nesten så eg vil starte opp 76...........nei....ikke før helvete flommer over.
  3. Kommer aldri til å kjøpe noe fra de igjen. Heldigvis er det noen nye lovende spill på vei. Sjekk ut Beautiful Light og Exfil dere som liker denne typen spill
  4. Er håp. Bethesda har offisielt sagt att New Vegas spillet er canon. Gleder meg til å strax spille Fallout 4 next gen som kommer ut snart denne måneden
  5. Mange som lever under en stein her ja. Ikke innbill dere att Goty i år blir noe annet enn Helldivers2. Kanskje Dragons dogma stikker av med noen priser og.
  6. Latterligt morsomt å leste her og på steam. Er morsomt med disse dlc som er helt useless egentlig. Spillet er for lett, det er skuffende lett. DD1 var vanskeligere. Nå har eg drept 2 cyclops 1 try uten problemer som fighter, så håper det kommer hardmode i framtiden. Husker de eide meg i 1ern. Spillet kjører og veldigt bra på min gamle pc. 40 fps i byen med balanced dlss og alt på high uten RT i 1440p ultrawide (i windowed fullscreen, får ikke på fullscreen...... tips om fiks er velkommen) Har ca 80fps ute i wild og det ser nydelig ut Kjører på en Ryzen 7 3700x og 32g ddr4 ram og m.2 såklart. Og rtx 3080 10g som ikke sliter nevneverdig. Win10 Mange av dere som syter på pc må skjerpe dere og faktisk innse att riggene deres er søppel. Bygg noe som er stabilt og prøv å bruke programmer som rensker den i register etc regelmessig. Min er like rask idag som den var for 5år sia. Og har aldri formatert den. Så nyter dette spillet mye framover. Med null lag og stuttering.
  7. Håper det blir bra......MEN... Er sykt skeptisk siden Funcom og eier Tencent står bak. Conan exiles, age of conan og mer var så sykt buggy og hadde dårlige servere. Servere er det viktigste av alt for mmo/online spill, og desverre er det for mange som ska spare penger der og gi oss en dårlig opplevelse.... Men kan jo være att det blir bedre denne gang.....håper eg ikkje ser griser med vinger utafor vinduet nå.
  8. De må snart lære. Enten lage solo superhelt spill ala spiderman. Eller gi beng i hele superhelt greia. Folk er lei. Bare å se på de fleste filmene som er komt ut. På tide å la kua gå. Avengers burde vært ett eksempel for de og på vordan det kan gå. Viss de absolutt ska lage online coop superhelt spill så la oss lage våre egne helter. Og null looting/jag etter gear i spilla. Funker ikke til settingen.
  9. De har satt opp server kapasitet til 700 000 nå. Og det er ikke noe problem å matchmake/quick på pc og ps5 nå. Bare å fyre på å kose seg med å spre demokrati og frihet. FOR SUPER EARTH!!!!!
  10. Var skeptisk etter å ha spillt alpha over 1år sia, men må si jeg nå koser meg veldigt med betaen. Ikke er det sykt grindy som det var før. Og kampene føles mye bedre. Er og tøft å slå seg sammen med venner og takle bounty targets. En ting jeg har kommet fram til er, IKKE sammenlign med Ass black flag slik jeg gjorde. Det ødelegger for mye unødvendig for mange folk. Viss du ser på spillet som en egen greie så er det helt fint, og du vil mest sannsynlig like spillet. Så dette blir nok ett kjøp for meg siden god følelsen er definitivt der nå. Enda ikke truffet på sjøormen, gleder meg.
  11. Såg hele og endte opp med å elske den. Man må bare se på den som en egen greie utenom spilla. Var skeptisk slik som mange andre før eg begynte. Neste sesong SKAL ses, kommer ikke fort nok.
  12. Håper The Day Before faktisk kommer ut nå, og att det faktisk er bra
  13. Gleder meg sykt til å være spellcaster igjen i dette. Håper magien er like syk som i 1ern 😁
  14. Tror heller det blir å vente på Pax-Dei. Kan bli den første reelle wow killeren. Lages og i unreal engine 5.
×
×
  • Opprett ny...