Gå til innhold

Brick-it

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Brick-it

  1. Hei. Hvor lang tid tar det å gå fra Grorud stasjon til skolen? Første skoledag i morgen😊
  2. Takk for svar. Hvilken av de sio «boligene» bør jeg søke på eventuelt. Ikke kjent i byen så usikker ang. Beliggenhet.
  3. Hei.Da er det på tide å ordne seg en plass å bo. Begynner på skole 25 sept. Er Nittedal f.eks en kurant plass å plassere seg i forhold til skole? Noe bedre leiepriser litt utenfor. Håper noe eventuelt kan komme med innspill/erfaringer.
  4. Kom inn i sept selv. Veldig usikker på hva som er en fornuftig løsning når det kommer til bo. Dyrt å leie . Dyrt å kjøpe😊. Om noen har tips så tar jeg gledelig imot.
  5. Fikk du svar på oppstart i dag? Venter selv i spenning .
  6. Jeg har kommet inn. Satte opp ønske om oppstart AUG,SEPT, OKT. Veldig usikker på hvordan jeg skal løse boproblematikken.( Da jeg ikke bor i Oslo-området )
  7. Jeg fikk tilbud om skoleplass , heltid😊. Har ikke landa om jeg skal gå for den eller ikke.
  8. Ja ikke sant, da er det ikke så dårlig odds like vell😁
  9. Satt å titta litt da jeg kom over denne. Om jeg skjønner riktig så er det 1099 som er godkjent . Av disse er det 152 som får plass. 15% som får skoleplass🤭😁 Da blir det nok ikke skoleplass på meg vil jeg tro.
  10. Takker for utfyllende svar. Har fått beskjed att tilbakemelding på skoleplass kommer 25.mai. Spennende dager i vente:)
  11. Lykke til med test. Jeg var inne til «sjekk» i mars. Ikke fått svar på skoleplass enda. Hvordan er jobbmarkedet for lokfører om dagen ?
×
×
  • Opprett ny...