Gå til innhold

Uelegant

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Uelegant sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Etter en del år uten å ha hatt meg i vei på sosiale sammenkomster som fest o.l, spesielt de med alkohol, så har jeg i år vært på noen. En ting jeg stadig har observert og legger merke til er hvor pågående/tafset noen, eller egentlig en god del kan være. Og da spesielt menn, men også noen kvinner. Menn som holder rundt, klemmer, tar på rumper, holder på lår, hviler hånd oppå pupper når de holder rundt osv. Dette er jo selvfølgelig greit hvis begge parter er ok med det, men jeg ser jo personer som vingler rundt og gjør det på flere personer i løpet av festen, og da uten at det blir noen «reaksjon» på det. Så det jeg lurer på er hvor grensen for sånne ting er? Det er nok sikkert litt varierende hva folk tolererer, men en slags grense må det jo være. Selv er jeg en mann som er veldig forsiktig når det kommer til sånn tafsing, og er veldig redd for å være for pågående og tråkke over grenser. Men ser jo mange andre menn «komme unna med det» og «lykkes» med det hvis det er riktig å si. så hva er greit og hva er ikke greit når det kommer til sånn her?
  2. dårlig med sparepenger. Det jeg hadde ligger i boligen. prøvde lege, ho bablet om at sykefraværet var høyt i Norge og at det virket som jeg var ute etter å få meg ferie… advokaten sa at arbeidsgiver hadde grunn til å si meg opp, hvis vi kjørte hardt mot hardt.
  3. Nå har jeg havnet i en situasjon der jeg sa opp jobben. Hadde jeg ikke sagt opp, så mente arbeidsgiver at de hadde grunnlag til å si meg opp. Grunnen til dette er nok nedadgående innsats, motivasjon prestasjoner fra min side, men også at jeg har følt på manglende støtte, forståelse, opplæring fra mine overordnede da de utstråler stolthet og jeg får følelsen av å være dum. Har hatt med advokat i denne prosessen. Jeg fikk nok kanskje rett og slett jobb i feil yrke. Jeg har mastergrad i noe helt annet. jeg begynte å søke jobber relevante for utdanning før jeg sa opp, og har søkt på veldig mange jobber etter jeg sa opp. Men får avslag på avslag, og begynner å bli frustrert. Kan selvfølgelig søke på urelevante jobber igjen også. Har to måneder igjen av oppsigelsestid og lønn. Hvis jeg ikke får meg ny jobb innen de to månedene, hvilke muligheter har jeg med tanke på inntekt og muligheter frem til jeg får meg jobb? Har boliglån, studielån og andre vanlige faste utgifter. Har ingen familie i ryggen av diverse grunner, og har klart meg selv siden videregående, som nå er ca 10 år, så tanken på å ikke ha noe inntekt er skummel.
  4. Skal operere ett kne i neste uke og blir nok sykemeldt noen uker/måneder. Jeg har fastlønn og normalt så utbetales feriepengene i juni. Har heller ikke tatt meg ut ferie i sommer da jeg vil ha en ferie uten å måtte gå med krykker. Nå blir jeg sykemeldt en drøy uke før lønnsdato og arbeidsgiverperioden slutter fire dager etter lønnsdato. får jeg sykepenger/vanlig lønn fra nav i juni, selv om det er feriepengemåned? blir sykepengeutbetalingen lik som den hadde blitt i hvilken som helst annen måned? Blir det «dobbelt opp» med både sykepenger og feriepenger? Eller er det vanlig at arbeidsgiver holder tilbake feriepengene og betaler ut vanlig lønn istedenfor når sykemeldt? eller hvordan kan det bli?
  5. Er ferdig med en prosjektstilling i august. Denne prosjektstillingen skal ikke videreføres og jeg kan i verste fall stå uten jobb etter august. Søker på nye jobber. Men hvis jeg ikke får meg noen ny jobb før august, hvilke støtteordninger kan man da dra nytte av hos nav og sånn, for å ha litt inntekt? Hva kan gi mest penger av og være til grunn for å få arbeidsavklaringspenger eller dagpenger? noen bedre løsninger?
×
×
  • Opprett ny...