Gå til innhold

Solsikkefrøet

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Solsikkefrøet

  1. Ja vet og jeg skal stå på litt ekstra men hvis ikke må jeg gå videre . Blir psykisk og fysisk syk av dette etter maange år.
  2. Jo har foreslått det men det vil ikke hjelpe sier han og dessuten tror jeg han ville vært som en engel der og ikke slik som han ofte er hjemme hvis jeg motsier eller ønsker bedring på hans oppførsel.
  3. Han gjør som regel sine fritidsinteresser og planlegger alt ut i fra det men er gjerne m familien når det ikke er noe annet som skal foregå. Han er litt vanskelig og snakke med pga skal ha alt rett og finnes ikke ydmyk ovenfor meg men kan gjerne være det til andre. Slitsomt og jeg vet egentlig svaret men tør ikke ….
  4. Han har mye fritidsinteresser og reiser mye på jakt etc..så vi gjør ikke så mye sammen lenger..Han sitter ekstremt mye på tlf og jeg er skikkelig lei av å ikke få noe nærhet og oppmerksomhet uten å spørre om det. Han blir fort sint så jeg føler jeg tør ikke spørre om så mye av det som plager meg for da kan han like gjerne skyve meg bort og bli avvisende. Vil jo ikke han skal på nettdating online og det har jeg sagt klart fra.. han kan også sitte å blikkflirte m damer når jeg sitter v siden av og hvis jeg sier noe så er jeg syk i hodet, men har fått bekreftet av venninne at jeg har rett..
×
×
  • Opprett ny...