Gå til innhold

Opptak23

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Opptak23

  1. studentiår skrev (2 minutter siden):

    Jepp tok som privatist og har fått byttet ut. Men har nå TO vitnemål hvor den ene er fra 2022 med gamle standpunktskarakterer og den nye for 2024 har kun forbedret karakter. Ble litt satt ut av dette.

     

    Ligger begge vitnemålene inne på samordna opptak, så velger de det som gir deg best snitt. Har selv snakket med de om dette tidligere i år da jeg har tatt opp fag over flere år og lurt på det samme😅

    • Liker 3
  2. studentiår skrev (24 minutter siden):

    Jeg har tatt opp to fag som jeg har fått forbedring på. Hadde ikke eksamen i disse fagene, men standpunktskarakter 4 i begge fagene. Nå har jeg fått 5 i begge gjennom eksamen. Jeg har søkt Politihøgskolen til høsten, og lurer på hvordan snittet blir regnet. Tar de med de gamle standpunktskarakterene PLUSS nye eksamenskarakterer, eller bare den forbedrede karakteren? Takk for svar på forhånd:)

    Har du kontaktet den videregående skolen du gikk på før, etter du forbedret karakterene som privatist? (regner med at du tok som privatist). Da bytter de ut den gamle karakteren med den nye om du informerer om at du har forbedret karakteren og ønsker å bytte den ut med gammel karakter. 

    • Liker 1
  3. Bumblebee1337 skrev (4 minutter siden):

    Hva er deres tanker rundt dette? 

    «Til informasjon ble det ikke poenggrense for å få innkalling til opptaksprøver i år. Alle søkere som på nåværende tidspunkt er med videre i opptaket får denne innkallingen.»

    Tenker det er fordi det er få søkere? Håper det betyr at snittet kan synke litt i år..men man vet aldri!

  4. Student2538 skrev (2 minutter siden):

    Jeg har også fått, og jeg har ganske lavt snitt.

     

    Vet noen om det kun er de med godkjent egnethetsvurdering og legeerklæring osv som får innkalling til fysiske tester? Eller får alle?

    De har ikke sett på egnethetsvurderingen enda. Alle som dekker opptakskravene og har sendt inn dokumentasjonen de skal fikk innkalling til fysiske tester i år😊Var sånn da jeg søkte i 2022 også. Egnethetsvurderingen ser de på etter fysiske tester..Kan vel komme av at det var få søkere at det ikke ble noe poenggrense til fysisk i år?

  5. phssøker23 skrev (34 minutter siden):

    Hei! Spennende at det er færre søkere i år, håper det kan bidra til å dra snittet litt ned men man vet jo aldri, kan bidra til å øke snittet også. Hva har dere i snitt i år og hvor søker dere?☺️

    Jeg søker for 3 gang. Har nå 50.5 i snitt, og har to eksamener til våren som forhåpentligvis tar meg til 5.2. Jeg har søkt alle 3 steder! 

    • Liker 1
  6. george333 skrev (7 minutter siden):

    Ble ikke fysiske tester på meg, men det var litt forventet også. Men fortsatt en kjip beskjed og få. Fortsatt ung med mange muligheter, men jeg vet at politihøgskolen er det jeg vil. Nå får jeg bare brette opp ermene og jobbe hardt mot privatisteksamen i juni og søke igjen neste år. Ønsker alle lykke til videre i opptaket, break a leg!

    Ble ikke fysisk på meg heller, søker for andre gang i år..kom hele veien i fjor men snittet tok meg da også. Føler med deg, en tung beskjed å få😞

  7. Phssøker97 skrev (1 minutt siden):

    Står at det kommer på ettermiddagen! I fjor ble det sendt ut i sånn 18-19 tiden ish - så vi får bare å vente i spenning 🤞

    Jeg fikk mail kl.17.14 av de i fjor angående fysisk🤞🏼Men de skrev ettermiddagen i meldingen angående intervju også, og den kom 12.27🙈Spent!!! 

×
×
  • Opprett ny...