Gå til innhold

Megalomania

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Megalomania sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Har lyst å gå over til elsykkel da jeg ofte sykler med barn til barnehagen i barnevogn. Sykkelen er tenkt brukt hele vinteren. Jeg har sett litt på denne Hardtailsykkelen https://bikeshop.no/scott/286524008/scott-aspect-eride-940-29-elsykkel-black-str-m med 50nm bosch active line motor. Noen som vet om dette er holdbart med vogn bakpå? Eller må jeg opp på sterkere motor? Tar gjerne imot andre forslag for sykkel også.
  2. Har selv mye knirk i mitt gulv undergulv. Da jeg skiftet parkett til laminat oppdaget jeg det var det borret flere hull i spongulvet. Sannsynligvis for å få ut alt vannet under byggingen. Irriterte meg i starten over knirken. Men nå har jeg fått 2 barn som overdøver det meste... Men som nevnt over slurves det mye her. Kjenner flere med nyhus som skal få revet opp gulvet. Skal sies det har vært ekstremt mye problemer med Berry alloc sitt ''grand avanue'' gulv spesielt. Mange har nettopp dette gulvet. Sjekk kommentarfeltet her: https://byggmesteren.as/2018/09/21/laminatet-krymper-for-mye/
  3. Hvis den er tørr etter perioder med mye nedbør går det nok bra. Prøv å pirk litt med en skarp kniv for å sjekke tilstanden i treet. Synker kniven inn og du klarer å pelle bort treverk er den råtten og må byttes. Litt usikker hvilken funksjon den "kubbinga" har mellom takstolene. Må være noe avstivning.. Et par oversiktsbilder hadde vært lettere. Men sjekk gjerne rundt pipebeslag på taket hvis det ikke er for mye bry.
  4. Men på disse videoene henger ikke pinnen i filterlokket slik du beskriver (har sett det noen ganger). Ser nesten ut som den står igjen i beholderen. Videoene skal vise samme motor fra samme årgang.
  5. Er bjelken fuktig nå? Har du evt målt fuktigheten i den? Pipe/pipebeslag er ofte det første stedet lekkasje oppstår på tak. Kan ha vært en tidligere fuktskade eller er en nå om bjelken en bløt. Er ikke vits å fjerne det før problemet med fukt er borte. Hvordan er forresten luftingen der oppe? De andre taksperrene så fine ut. Ser ut som det har sivet vann langs den ene. Gå opp på taket å sjekk pipe/pipebeslag for rust og lekkasjer.
  6. Ny overmadrass hjelper svært lite. Det blir ofte som å legge ny parkett på ugjevnt undergulv. Overmadrassen er der mere for en "hygienisk barriere". Den har i hovedsak som oppgave å puste/drenere bort all svetten slik ikke dette havner i fjærene i hovedmadrassene å ruster. Dette er viktig for et godt klima i sengen.Se litt på den som en "sluk"🙂 En overmadrass varer normalt i 3-5 år. Avhengighet av materialet i kjernen. Trekket bør også kunne deles i 2 for plass i vaskemaskin for vask på 60 grader. Har ofte mange kunder som kommer innom vår møbelbutikk å skal kjøpe en ny overmadrass for å "slite" ut de allerede 15-20 år gamle hovedmadrassene. Dette går sjeldent bra. Du skal fint kunne finne en seng innenfor ditt budsjett. Jeg selger wonderland, svane, tempur og dominari (north beds) i vår butikk. Har du en møbelbutikk med en av disse levrandørene kan jeg hjelpe deg og svare på spørsmål. Dog finnes det andre sengeprodusenter. Men disse kan jeg ikke noe om. Tenk godt over hvilken seng du kjøper. Mange kjører rundt i biler til 700-800 000,- i 20-30 minutter om dagen. Men å bruke litt penger på en seng man ligger i 7-8t dagen er uaktuelt. Et lite tankekors Spør gjerne om du lurer på noe Hilsen møbelselger.
  7. Piggfrie vinterdekk får jeg mindre forbruk enn sommerdekkene (ganske lik dimmensjon). Har nå piggdekk og forbruket skjøt i været.
  8. Ser ingenting. Også steder hvor gulvet er litt ugjevnhet slik at der er litt klaring mellom bunnsvill og betong. Prøve å stikke noe imellom uten å kjenne noe. Merkelige greier..
  9. Hei igjen, Ble nå faktisk litt usikker på om denne plastikkstikken er med på min modell. Her er hentet fra youtube. Kunne nesten se ut som den sto igjen hvor filteret skal ligge? Bilen jeg har er en 2018 1.8 TSI octavia her også
  10. Det er ikke parketten vi snakker om. Men bindingsverket/bunnsvillen. Veldig vanskelig å gjøre noe med det i ettertid. Men har så langt gått bra ser det ut som.
  11. Var innom vw å fikk se på orginalt filter fra delelageret. Var kun 1 pakning med slik du sier. Men alle sier noe forskjellig. Noen sier de av og til følger med. Må bare ta utgangspunkt i at de ikke trenger å byttes.
  12. Spørsmål ang bytte av oljefilter på 2018 1.8 tsi octavia. Skal de 2 pakningene på plastikkstikken byttes? Må disse bestilles separat? Vet den større o-ringen som går rundt oljefilterbeholderen må såklart byttes. Fulgte kun med 1 pakning når jeg kjøpte oljefilter fra produsenten "muller filter"
  13. Hei, Bor i en rekkebolig fra 2012. Skal til med å legge nytt gulv på eksisterende parkett i sokkeletasjen. Har revet bort listverk og ser nå litt av betonggulvet og bindingsverket. Der er plastfoam under parketten, men jeg ser ikke noe som ligger imellom bunnsvill? Og betongen. Er dette grunn til bekymring? Av det lille jeg kan se, ser treverket tørt ut.
×
×
  • Opprett ny...