Gå til innhold

Toybox

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Toybox sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for gode svar, settes pris på! Sikter mot å returnere den til Power og heller kjøpe deler(gjerne brukte også), og da kanskje 7700x da denne ligger til samme pris som ikke x. Så på noen benchmarks og så at det var en god del forskjell på fps man får på 6950 xt vs 7900 xt/xtx på ultra, og det var ikke store prisforskjellen. Hvor rimelig kan jeg komme ut med en fremtidsrettet 7700X og 7900XT build, med minst 32GB DDR5 ram? Tror jeg minst må opp i 25K, men satser på noen tilbud om ikke alt for lenge. Power pleier jo å ha en del DNB tilbud i løpet av året, må bare sikre meg at de har de delene jeg trenger før da.
  2. Hei! Jeg har nylig bestilt en ferdigbygd PC til 18.880 kr. HP OMEN 30L GT13-1479NO STASJONÆR PC Men jeg lurer på om det er mulig å bygge en bedre PC selv innenfor det samme prisleiet (ca. 20 000 kr) som kan kjøre spill i 4K-oppløsning med høy FPS 100+ fps Hva skal maskinen brukes til? Virtualisering, koding, gaming og skole Prisantydning/budsjett Absolutt maks 25.000,- men helst lavere Skal maskinen overklokkes Ikke viktig Fortrinnsvis AMD eller Intel-basert? Kanskje AMD med den nye AM5 sokkelen Er det deler du vet du ikke trenger? F.eks. skjerm, tastatur etc Trenger ikke skjerm, eller noe ekstra. Kun selve PC-en. Evt. andre spesielle preferanser/kommentarer Jeg har sett at AMD 7900 XT/X grafikkort kan være en god løsning for 4K gaming, men jeg er åpen for andre forslag og tips til deler som kan gi meg best mulig 4K ytelse i forhold til pris Takk på forhånd for all innspill jeg kan få!
  3. Toybox

    Elbil-tråden

    Spare penger kontra bensin og diesel? Uavhengig av forbruk? Det er vel urealistisk å finne en elbil som bruker så lite?
  4. Toybox

    Elbil-tråden

    Hei! Bor i borettslag med 2 ladestasjoner som skrudde opp prisen skikkelig mye i starten av 2022. Skrudde den opp først fra 0,5 til 2, så fra 2 til 4,- per kWh som den har vært på nå en stund. Dette førte til at vi solgte elbilen vi hadde da. men noen som vet om man fortsatt vil spare på å ha elbil ved slike strømpriser. Noen spm har et fint regnestykke på det? (Vi får ikke strømstøtte på det, da det er en «offentlig» ladestasjon på parkeringen «vår»x kjører ca 15 min på landevei, og 15-30 min på motorvei tur/retur hver dag. hvis jeg burde lage en egen tråd for dette så si ifra 😀
×
×
  • Opprett ny...