Gå til innhold

contore

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av contore

  1. Hmm kanskje du kan si litt om forskjellen på "gamle, kjedelige" museum av typen nedstøvete krigsmuseum med "saker og ting" på utstilling i montre kontra mer moderne mer interaktive museumer som London/Hamburg/Amsterdam Dungeon og International Spy Museum i Washington f.eks?

     

    Leste en artikkel for en stund siden med en liste over de beste museumene. Finner den sikkert hvis du søker litt. Eventuelt søk på "interactive museums"...

  2. Akkurat begynt på Slash - biografien om gitaristen i Guns N Roses.

    Litt treg i begynnelsen om mannens barndom, men likevel interessant for meg som fan. Nå er jeg derimot på kapittel fire og han har møtt Steven, Axl, Izzy og Duff og Guns er etablert. Gleder meg til det som utvilsomt blir mange fargerike historier fra bandets storhetstid.

    Det hele er skrevet med en god dose humor og selvironi.

  3. Litt seint å svare nå kanskje mtp det er September, men jeg kan absolutt anbefale en tur til nord-øst-tyskland. Der finner du fine strender (Warnemünde), Rostock som har et fint lite sentrum og tyskernes egen favorittdestinasjon i nord: øya Rügen med sine klipper (en halvtime fra den koslige småbyen Stralsund over Tysklands lengste bro;).

  4. Har du 2 brikker eller 4 brikker?

    Hvis du har 4, og du tilfeldigvis får startet med 1T, ligger feilen sansynligvis der! Den Skal stå på 2T med 3-4 brikker.

     

    Hva med frekvensen? Har du klokken PCen?

    5573065[/snapback]

     

    Har to brikker. Ikke noe problem å starte pcen , hvis det er det du mener. Men ser ikke bort i fra at problemet ligger i en av rambrikkene, som sist!

     

    Har ikke klokket pcen, nei. Fikk det ikke til:p

  5. Ja, vet. En relativ vag emnetittel, men nå har det seg sånn at jeg ikke har så mye peiling. Anyway, here goes:

    Tror jeg bare lister opp "symptomene":

     

    * Først det som hovedsaklig gjør at jeg poster dette i minne-forumet: Når jeg skal spille et spill(Football Manager 2006) får jeg feilmelding så snart jeg skal lage new game eller loade en eksisterende; FM06 is running dangerously low on memory and will now quit to free up memory.

     

    * Når jeg slår på pcen er det av og til det ikke går å gå inn på visse områder. Som oftest er det 'Nettverkstilkoblinger'. Da kommer bare timeglasset og vinduet svarer ikke.

     

    * MSN messenger fryser og svarer ikke. Dette skjer KUN når det også er trøbbel med 'Nettverkstilkoblinger' - funker det så funker også MSN.

    Dette gjelder også for Media Player.

     

    * Har Webroot Spyware og får nesten alltid opp "programmet svarer ikke og vil lukkes aut." når jeg skal slå av pcen. Dette har nødvendigvis ikke noe med minneproblemet, men jeg nevner det nå uansett;)

     

    Ellers har jeg hatt en del randome feil, som da jeg startet opp med feilsøkemodus og maskinen frøs og et par ganger har jeg fått opp error om at "rundll32.exe svarer ikke" :dontgetit: ved oppstart.

    Også syntes jeg det virker som det er uvanlig mange prosesser i gang i task manager. Kan ta screenshot av dette hvis det hjelper:)

     

    :thumbup:

  6. Det hele begynte med noen småproblemer i Mozilla, som etterhvert utviklet seg til at pcen begynte å slå seg av av seg selv, før den en dag slo seg av for godt. Dvs, jeg fikk den på, men det eneste som skjedde da jeg kom inn i windows var at jeg kun fikk opp bakgrunnsbildet, og that's it.

    Så jeg prøvde å installere windows(xp) oppå den gamle installasjonen - uten hell.

    Prøvde å formatere partisjonen hvor jeg hadde xp(c:) for så å legge det inn igjen. Det går som regel greit helt til den er ferdig med å kopiere filene, og skal begynne med installasjonen. Da kommer det enten med en gang en blåskjerm, eller så går det en stund av installasjonen før det så kommer "kritisk feil".

     

    Så, er dette disken som er ødelagt, eller er det noe jeg kanskje kan fikse?

×
×
  • Opprett ny...