Gå til innhold

Yum03

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Yum03 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for råd! Kommer til å bruke SIFO sitt referansebudsjett for å starte med.
  2. Ja, så lenge jeg har kontroll på hva jeg bruker pengene på og ikke kjøper unødvendige ting så går det bra. Lurt å unngå ulptraprossert mat ja, og heller spise sunt som du nevner. Takk så mye for tipsene!
  3. Heldigvis så har jeg ikke bil og tar kollektivt isteden.
  4. Takk så mye for at du deler ditt budsjett. Jeg trodde det skulle være vanskelig men siden jeg er alene så kommer det til å gå bra. Har ingen andre store utgifter.
  5. Hei, hvis man leier en leilighet der det meste er inkludert som strøm, wifi osv på 9-10tusen, kan man da klare seg på 20tusen i måneden etter skatt? Kommer jeg da å klare på meg på 10tusen? Betaler mobilen min for rundt 800kr. Takk på forhånd.
  6. Det sto på annonsen at det var et rolig område. Det er inkludert fiber wifi, er et fiber internett bra? Men ellers derre med strømmen er viktig, takk så mye.
  7. Vet ikke om dette er rette stedet å spørre , men har dere noen tips til hva man bør se etter når man skal på visning i en møblert leilighet man er interessert i? Takk på forhånd.
  8. Jeg var på et intervju hos shell for ikke så lenge siden som nattevakt 50% og desverre så var jeg ikke aktuell. Men i intervjuet så sa de at start lønna var på 178kr + nattillegg som ble 200kr. Høres ikke ille ut men jeg har hørt at det er helt jævlig å jobbe på natta fordi det er mye å gjøre.
×
×
  • Opprett ny...