Gå til innhold

FFMAdonis

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FFMAdonis

  1. Filippinske sykepleiere er som regel bedre enn de Norske. Og de er fantastiske kvinner. Thailand eller Filippinene har helt EKTE kvinner og de er motivert på familien mer enn seg selv.
  2. Giftermål er noe forbanna tull ned mindre hun skal ha opphold her. Bryllupp er bare stress, pengesløseri og pjatt.
  3. Så lenge hun ikke er mannehaterske og vil være feminin dame er det nok for meg, hvis hun er redpilla nok. I Norge er jo alle politiske partier stort sett helt like, så det er heller ikke viktig.
  4. Når du har bevis på tidligere kontakt, f. eks besøksvisum til Norge er det veldig mye lettere. Jeg og kjæresten (fra Thailand) skal gifte oss til høsten og med tidligere besøk i Norge er dette en enkel sak. Og bruk advokat til dette. Ikke at det er vanskelig, men da kan ikke feil person på saken din trenere mye. Det er verdt de kronene. Har fått "anslag" at det neppe vil ta mer enn 3-4 måneder og da drar jeg like så godt til Thailand og blir der til hun får papirene.
  5. Dra til Thailand eller Filippinene, så vil du aldri tenke sånn igjen.. Stol på meg 😇
  6. Ja, uansett hva en mener er iallfall dette et godt spørsmål. Da kjæresten min skulle komme på besøk hit og satt på Nirske ambassaden med visumsøknad var det fullt av ThaiDamer der og det er det stort sett hver dag. Jeg bor i Finnmark og nå er det flere Thaier enn finnlendere som bor her. Drar du i byene våre ser du Thaidamer overalt. Og jeg mener OVERALT.. De er studenter, sykepleiere, servitører, dataeksperter og alt imellom. Jeg er aktiv i fitnessmiljøet og der har også interessen blitt enorm. Hva er grunnen? Jeg kan snakke fir meg selv, men tror det er mange menn (og kvinner) som er enige med meg: *Skjønnhet: Det lange svarte håret; mandelformede øyne; utrolig fin hud; veldig ansikstspen og et utrolig smil. Jeg synes det store flertallet er utrolig pene enten de er 18 eller 50. *Feminin: De VIL være kvinner, de kler seg fint hele tiden og kan alle de små tingene som får en Norsk mann til å bli helt betatt. *Flott humor: ThaiDamer har utrolig lett sinn og humør, samtidig som de aldri rakker ned på eller dummer ut sin mann. Og de virker aldri å være sure. Behandler alle like vennlug. *Slanke og sunne: De fleste Thaidamer er vel knapt 50 kilo. Nå er de jo noe lavere enn Norske kvinner, men alikevel forblir de slanke og med flott figur stort sett hele livet. Dama mi er 163 og veier 53 kilo men hun er så "tung" fordi hun trener mye med vekter og Muay Thai. Mange kan være små foran, men om det er EN ting som er vanlig i Thailand så er deg silikon. De plasserer stort sett implantat UNDER brystmuskelen og da ser at helt naturlig ut. En kan ikke kjenne forskjell. *Sunn livsstil: Thaidamer spiser sjeøden søtsaker. De aller fleste er fantastiske til å lage mat og Thaimat er vel den sunneste i verden? De fleste Norske menn jeg kjenner er MINST like flinke til å lage mat som Norske kvinner, men ingen er i nærheten av kokkekunstene til Thaikvinner. *Stil: ThaiKvinner er vel verdensmestre i å kle seg flott og se bra ut. De bruker sjelden mye makeup, men KAN style seg opp slik at de stort sett blir blikkfang nummer en uansett hvor de er. *Motivatorer: Thaidamer får fram det beste i sine menn. De blir ikke sure om andre kvinner ser på deres mann i samne grad som Norske kvinner. De godtar selvsagt ikke utroskap, men det er en annen sak. *Sex: En får så mye en vil ha og de vet at sex er beste medisin FOR hodepine. Og vdnner jeg kjenner som har giftet seg med en, sier det endrer seg ikke etter 10 år. Once you go Asian, you never go CAUCasian.
  7. Hva er "falskt" utseende? Er ikke makeup det? Hårbehandling? Jeg tror dette er temmelig subjektiv kategorisering. Utseende er en kvalitet på linje med sjarm, intellekt, godhet og omtenksomhet. Og ja, det er fullt mulig å ha ei dame som er pen, sexy, snill og smart.
×
×
  • Opprett ny...