Gå til innhold

Flowergirl133

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Flowergirl133 sine prestasjoner

18

Nettsamfunnsomdømme

  1. En ting som jeg husker godt min eks sa at når jeg konfronterte han med vold og sa jeg skal anmelde. Da sa han sånn: "du får ikke lov til å anmelde, du har ikke forståelse pfor min karriere" det betyr at i hans hode kan utøve så mye vold han kan og han kan si: jeg er Politi, hun fortjente dette og jeg gjør hva jeg vil. Bare jeg motsa han litt, så fyrte det løs noe voldsomt. Og hvorfor skal han tro at han er så mye bedre enn alle andre? Han er ikke det. Han er en voldsutøver
  2. Det som er mest jævlig å se at sinnen til politimannen kommer som en tikkende bombe og han kaster seg på han, som at denne politimannen havnet i psykose. Jeg var sammen med en voldelig politimann og ofte kom sinnen og volden uprovosert. Ser det trigger veldig den videoen😢 hvis det er rus i bildet så er det enda farligere!
  3. Jeg tenker også at om denne politimannen var bevæpnet så hadde det vært kanskje et drap. Han hadde plutselig tatt fram våpen og rettet det mot han gutten og han hadde blitt drept. Og ikke se bortifra at denne politimannen kan ha vært voldelig i sine relasjoner også. Det er store mørketall. Og ikke alle deler volden de opplever i relasjoner når det kommer til å være i forhold med Politi.
×
×
  • Opprett ny...