Jump to content

Minigud

Medlemmer
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg rakk dessverre ikke å kuppe skjermkortet :/ Takk for tips vedrørende PSU!
 2. Hei Fast_Eddie, Litt usikker på om integrert grafikk holder, kanskje bedre med et billig 1050 kort?
 3. Hei Gabri3L! Det ser veldig bra ut, men savner en PSU. Finnes det en rimelig en som klarer å kjøre det her uten å overstige 6000 med for mye?
 4. Hei dere, Jeg har tenkt til å gi sønnen min en pc til 5 000, kan strekke meg til 5 500 ved behov. Han har i utgangspunktet kabinett, hd, skjerm, mus og tastatur. Formålet er i hovedsak lekser, men som folk flest liker han å game. Det er trolig utopi å få til en perfekt gaming pc med det budsjettet, men kanskje noe som er helt ok i ett par år? Trenger sårt hjelp, har lite hw peiling :-)
 5. Flott, da er sonic bestilt. Er noe usikker på Rayman men er under sterk vudering. Finnes det kanskje noen xbox arcade spill som også fikser biffen?
 6. Er ute etter spill til en 7 åring, han digger crash bandicoot men jeg har bare klart å få tak i clash of the titan da den kan kjøpes via xbox live. Noen andre tilsvarende spill som kan anbefales? Takk
 7. Dæven Robertaas, lyst til å gå mer i detaljer i dine avtaler så vi andre kan opptjene poeng på samme måte? Det høres jo helt ekstremt ut?
 8. Robertaas, tror du det er vits å vente på et tilbud med avreise i desember eller er det såpass høysesong for varme strøk at det er lite å hente?
 9. Noen kupp for midten av desember ut januar? Helst varmere strøk!
 10. Hei, Jeg planlegger å reise fra midten av desember til starten av januar. Noen anbefalinger til varmt feriested der det også er flott å dykke? Kanskje noen top ranka divespots og? Hvor får jeg eventuelt tak i billig flybillet ? Takk.
 11. Hei, Jeg prøvde å finne riktig forum plassering for dette emnet men er ganske sikker på at jeg har lagt det feil sted. Anyway jeg skal kjøpe et domene fra en amerikaner for 35.000 NOK og lurer på hvordan vi skal gjøre transaksjonen så det er trygt for begge parter. Det er uaktuelt for meg å overføre pengene til han før jeg har fått noe som helst og jeg regner med at han nekter å overføre domenet før han har fått pengene. Takk for alle gode forslag.
 12. Noen som har dykket noe særlig i Sydney? Noen dive spots som er verdt å få med seg? Magic point frister men skulle gjerne hørt med noen som har sjekket spotsa der. Takk!
 13. Fri flyt hjelper absolutt, kommer dog til å savne strøm til laptopen men men!
 14. Vi fikk ordnet et hotell som fungerer ypperlig. Det ligger rett ved Oxford street! Litt offtopic, men er det noen som veit hvordan økonomiklassen på http://data.flight24.com/flights/qf6/ flyene er? Er det noe outlet for laptop lader?
 15. Nå tuller jeg, tenkte på en annen side.. Sjekker med disse folka. takk!
×
×
 • Create New...