Gå til innhold

Isbergsalat

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Isbergsalat sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg er 17 år og får lappen i desember. Skal flytte etter VG3, og har lyst å kjøpe en billig(!) (moro)bil som jeg kan ha i et halvt år før jeg flytter. Altså: jeg har lyst å få tak i en bil som jeg kan ha i ca. et halvt år, og den må gjerne være så ødelagt at den faller fra hverandre etter denne perioden. Det viktigste er at den er så billig som mulig (inkludert reparasjoner). Jeg kan foreløpig ingenting om bil, men jeg forventer å fikse en del selv og er villig til å lære meg det som trengs. Med morobil mener jeg at den må ha bakhjulstrekk, og være nogenlunde rask (ikke veldig viktig egentlig). Og selvfølgelig manuell girkasse. Jeg vet ikke hva som er å forvente av prisnivå for en slik bil, men som sagt har jeg ikke så mange krav, og den trenger ikke være spesielt fin å se på. Tenker det må gå an å finne noe til 10k (etter reparasjoner). Er dette mulig? Har dere noen tips til hvordan jeg kan få til dette? Hva bør jeg se etter når jeg leter etter biler/rep. objekter?
  2. Italia > opera > musikk > korsang > Kor (andre betydninger) > du vet hvor jeg vil hen...
  3. 5 https://no.wikipedia.org/wiki/Italia
  4. Noen andre som har hatt eksamen i R1 i dag? Hva tenker dere om vanskelighetsgraden? Og hvordan løste dere oppgave 1 på del 2?
  5. God idé! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? 😅
  6. Hei! Jeg går VG2 og vil studere INDØK etterpå. Det er derfor begrenset hvor mange fag jeg kan tåle å få 5 i... Realfagene jeg liker best (best øverst), er som følger: R1 Fysikk 1 Kjemi 1 Biologi 1 Jeg har 5 i biologi 1 (satser på en 6'er i standpunkt til våren), men 6 i alle de andre. Dette kan ha en sammenheng med at biologi er det realfaget jeg liker minst. Skulle egentlig ha R2 og Fysikk 2 til neste år, men når skolen ikke har råd til å ha fysikk, må jeg velge mellom R2, Kjemi 2, og Biologi 2. Jeg skal ha R2, men er usikker på hvilke andre fag jeg bør ta. Hva tenker dere er lettest å få 6 i (eller minst sjanse å få 5 i)? – både i standpunkt og på en evt. eksamen (!) Jeg vurderer å ta enten Kjemi 2 eller Biologi 2, og så fylle opp realfagspoengene med en privatisteksamen i IT1. Hva er enklest – Kjemi 2 eller Biologi 2? Dersom matematikken i Kjemi 2 ikke er vanskeligere enn i R2'en, skal dette ikke være noen hindring. Dere må gjerne fortelle hva dere synes er det vanskeligste med Kjemi 2, og hvor stor forskjell det er fra Kjemi 1. Og hvis du har erfaring fra eksamen i Kjemi 2, håper jeg du kan si noe om det!
  7. Egentlig liker jeg kjemi 1 bedre enn biologi, nettopp fordi det er matematikk der (matte er snacks). Jeg er bare litt usikker fordi noen sier at kjemi 2 er mye verre enn kjemi 1... Er det pga. matten, eller er det andre ting? Tror ikke matematikken er det som kommer til å holde meg tilbake. Det er verre med pugging osv. for min del...
  8. Hei! Jeg planlegger å studere INDØK, og satser fullt på førstegangskvoten. Går VG2 og har kun 6'ere fra VG1. I år har jeg Fysikk 1, R1, Biologi 1 og Kjemi 1. Satser på å få 6 i alle realfag slik at jeg kan tåle et par 5'ere i f.eks. eksamen norsk sidemål osv. Jeg er veldig glad i matte, og mindre glad i biologi og kjemi, og jeg planla derfor å ta R2 og Fysikk 2 til neste år (oppnår da 4 realfagspoeng). Har nå fått vite at skolen sannsynligvis ikke har råd til å ha Fysikk 2 til neste år (for få elever), og må derfor ta Biologi 2 eller Kjemi 2 for å få fordypning. Hva tenker dere er best strategi for å få mest mulig poeng? Er ikke veldig gira på Kjemi 2, spesielt ikke om jeg trekkes til eksamen i det... Vurderer derfor å ta Biologi 2 og et annet realfag som privatist for å få 4 realfagspoeng. Tenker det er ganske uaktuelt å ta Fysikk 2 som privatist. Hvilken strategi ville dere valgt for å få 62 poeng? Er det lettest å få 6 i Kjemi 2 eller IT1 som privatist? Eller evt. om du har noen andre tips for å oppnå dette, kom gjerne med det, jeg trenger alt jeg kan få!
×
×
  • Opprett ny...