Gå til innhold

Scoterhjelp

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Scoterhjelp sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, har sett at den er en del olje ved forgaffelen, det har regnet en del i det siste dag;
  2. Hei, kjørte kusina min sin scooter. Merker selv når jeg kjørte scooteren at den vinglet en del. Den svingte også litt av seg selv. Hva kan det være?
  3. Det var problem med tettningspakkene, kan du noe om dette?
  4. Det kommer olje her fra
  5. Hei, kjørte scooteren min istad. Jeg stod stille og lag merke til at det kom en del olje ut, som jeg så ligge i vannet. Vi har nylig bytta olje. Vet noen hva som kan skylde dette? Service mannen er ikke tilbake før rundt 2 uker. Noe vi kan gjøre selv?
  6. Hvordan renser jeg forgasser på scooter kisbee?
  7. Er det farlig å kjøre den da?
  8. Hei! Er dessverre ikke så flink på delene? Hvor finner jeg disse?
  9. Hei! Er dette noe man må gjøre på service, eller er det mulighet å gjøre selv?Det billigste og beste hadde vel vært å gjøre det selv. Men vet du om det er noe avanserte saker å skifte eller endre om jeg kan fikse selv? når jeg også bremser (for bremse), kviner den noe forferdelig. Også når jeg ruller bakover. Bytta nylig bremseklosser og har allerede gjort det 2 ganger.
  10. Scooteren min dør veldig fort. Bare etter jeg har starta scooteren og kjørt litt for å stoppe dør den. Kjempe irriterende. Noen hjelpe??
  11. Scoterhjelp

    Scooter

    Hei, både fjern og nærlyset mitt funker ikke på scooteren. Har nylig byttet lyspære (3 uker siden) hadde før det problem med bare nærlys Den ene knappen som skal lyse når jeg har på fjernlyset lyser hele tiden. plis hjelp!
  12. Hei, jeg og en venninne vil fjerne scooter-sperren. Vi har lett på youtube, men ingen av videoene gir mening. Vet noen hvordan man gjøre det? og kna man ta på sperren igjen?
  13. Tusen takk! Bremseklossen satt ikke ordentlig fast, så fikk endelig fiksa det.
  14. Når jeg kjører sakte lager den lyd, ikke over 30/35kmt. Tok hjulet fra side til siden og virka ikke som det var noe galt med hjullageret.
  15. Hvordan kan jeg selv fikse sol at bremsen ikke henger? Hvordan kan jeg sjekke om hjullageret er utslitt? takk for tips
×
×
  • Opprett ny...