Gå til innhold

TinTin

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TinTin

  1. Nå sitter jeg i et nybygg med energiklasse B selv, men selv jeg forstår at dette går ut over én gruppe: de som ikke har råd til å oppgradere boligen. Selvsagt skal staten stille opp for disse. At det allerede er 100.000 familier som må stille seg i matkø i vårt land med de pengene staten har til rådighet er en stor skam.
  2. Kan ikke regjeringen bruke noe av milliardene de håver inn på strøm og gass på dette? Siden vi har råd til å sende 75 milliarder til Ukraina... vi må jo selvfølgelig nekte å godta at denne regningen skal skal betales av borgerne selv? Vi har takket nei til EU for lenge siden.
  3. Har ikke lest gjennom hele tråden, men anbefaler deg å spørre i Facebook-gruppa Thaifeber Forhåpentligvis får du gode råd fra erfarne utflyttere til Thailand, og muligens fremtidige bekjentskaper/venner.
  4. Uavhengig av om dette er Kina, Russland, begge to, eller noe utenomjordisk, så vil det trolig bli brukt til å innskrenke menneskers frihet og rettigheter ennå mer enn hva som ble gjort under pandemien. Husker dere alle nye lovene som fratok mennesker mye frihet, samt ulovlig overvåkning som ble normalisert etter 9/11? Får eksakt slike vibber av det hele.
  5. En interessant vinkling av saken, med et ekstremt kritisk blikk på Trudeau & co: https://www.youtube.com/live/xlFkttiDU7M?feature=share
×
×
  • Opprett ny...