Gå til innhold

Sokr

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sokr

  1. Norge sender langdistanseraketter til Ukraina: https://www.nrk.no/urix/norge-stotter-ukraina-med-langtrekkende-artilleri-1.16414030 "Dette er også vår kamp for frihet" sier ministeren. Vi blir 0,0000001% mer fri for hver mann, kvinne og barn vi greier å drepe i krigen. Jeg er så utrolig glad for at jeg er med å finansiere denne elendigheten og døden vi har greid å sette i stand. Håper faen tar Biden, Jens Stoltenberg, Støre og hele banden. En slags okkult menneskeoffring.
  2. Norske politikere skal lære av det såkalte demokratiet i Ukraina: https://www.nettavisen.no/nyheter/stortinget-og-ukraina-har-signert-avtale-om-a-videreutvikle-demokratisamarbeidet/s/5-95-1101831 Har ikke Zelensky gjort opposisjonen ulovlig? Stengt kritiske medier. Stengt ned kirker? Mens han sender ukrainske menn til døden, som han trolig hater og i alle fall ikke bryr seg om. At norske politikere skal lære noe av det såkalte demokratiet i Ukraina tviler jeg ikke på, fordi Zelensky har greid noe norske politikere ønsker, men ikke får til. Vi bør kvitte oss med dem før det er for sent.
  3. Klart at det hadde vært taktisk lurere å gjøre russland til en alliert mot fremveksten av Kina. Skulle nesten trodd at det var spioner og utro tjenestemenn som sørget for å skape konflikten mot Russland. Enten er lederne våre idioter. Eller så blir vi i større grad styrt av den tredje verden enn vi tror.
  4. Det er spørst hva som har skjedd. Vesten utførte i 2014 et statskupp i Ukraina, mot en russiskvennlig demokratisk valgt regjering. Russland reagerte på det ved å først ta krimea (for å beskytte sine millitærbaser og svartehavsflåten). Så viste det seg at det nye vestligkontrollerte regimet ville nekte russiskspråklige å bruke språket sitt i østlige deler av Ukraina. Det førte til opprør og at utbryterrepublikker ble formet. I 2022 hadde vestlige land sendt store mengder våpen til Ukraina med mål om at disse utbryterrepublikkene skulle bli erobret. Da gikk Russland inn for å forsvare disse og prøvde seg på sitt eget statskupp som feilet. All død som skjer i Ukraina er vesten sin feil og er ikke en forsvarskrig. Det er en del av et stormaktsspill der USA har ett eller annet mål, trolig bare å ødeleggelse (som i midtøsten).
  5. Trump ble for noen dager siden intervjuet på cnn. Der kom de inn på krigen i Ukraina. Trump sa at han ønsker at ingen flere skal dø i krigen og at han kunne fått slutt på den i løp av 24 timer om han var president. Jeg tror at dette stemmer. Fordi det som holder krigen i gang er at vesten tvinger Ukraina til å krige frem til de har tatt tilbake alle områdene de har mistet. De får ikke lov å akseptere våpenhvile. Trump sa også at: vi må slutte å drepe disse menneskene! Jeg leser med stor forskrekkelse på trådene her på forumet, der folk mer eller mindre koser seg mens de konkurrerer om å applaudere vold, død og drap. Vi skal sende evig med penger slik at flest mulig skal dø. Psykopater hele gjengen! Skam dere!
  6. Det er to typer kristne. Det er jødiske kristne og det er ikke-jødiske kristne. De ikke-jødiske kristne fikk ta del i kristendommen uten å overholde moseloven (siden de ikke er jøder). De jødiske kristne vet jeg egentlig ikke om de må følge loven eller ikke. Moseloven var den beste loven i det området og tiden jødene levde.
  7. Du vil bare at flest mulig skal dø. Til flere som dør, til mer lykkelig blir du vel. Trump er en av få politikere som faktisk ønsker en slutt på faenskapet. Psykopatpolitikerne våre vil fortsette satanskapet sitt som vanlig. Håper det vil slå tilbake på dem en dag.
  8. Jeg tror ikke at kvinner var mindre lykkelige i forholdene før de fikk et større fokus på utseende.
  9. Jeg tror mange her misforstår det å bli sint med me-too og opplevd trakassering. Ja, enkelte kvinner kan bli sint av uønsket oppmerksomhet. Særlig om de opplever det ofte, ikke minst om de opplever at frierne klikker selv når de blir avvist. De fleste blir glade av litt oppmerksomhet og dersom de aksepterer at hun ikke er interessert. Det er også et spørsmål om hvem frierne er selvsagt. Om det er en mann som virker snill og ufarlig, men ikke er det kvinnen ser etter. Så vil nok han oppleve flere normale avvisninger. Om mannen virker hard og kanskje litt agressiv,og ikke er det kvinnen ser etter. Så vil nok piggene til damene komme ut oftere. Denne memen har en viss sannhet: Begge viser en selvtillit. Damen liker ikke mann i bilde nr 2, men liker han i bilde nr 1. Piggene kommer ut fordi hun nervøs over å bli plaget. Mann nr 2 virker hard og har selvtillit. Så ja, mindre kjekke menn må flørte på en annen måte enn kjekke menn. De bør selvsagt ha selvtillit, men må gå frem på en finere måte. Edit: Vi kan vel si det slik at tiltrekningen er oppnådd for mann i bilde nr 1 fra første stund. Kan mann nr 2 oppnå tiltrekning på en annen måte?
  10. Nei, det er ikke noen schrødringers dating marked. Det er dødt om du ikke er det kvinner leter etter på tinder ol. eller får kontakt med dem ellers. Det er mye liv om du har suksess å finne noen å gå ut med. Kvinner har ikke trengt en mann for å overleve noen sinne. Tror du de drepte kvinnene som ikke fant seg en mann? Det du mener er nok at det er lettere for kvinner i dag å fostre opp barn alene. Derav har de muligheten til å gå etter de samme mennene. Men ikke tro at single menn uten barn kommer til å ha noen empati med den polygame delen av samfunnet om noe ille skjer. Eller for øvrig bryr seg om samfunnet ellers i dag.
  11. Hva er problemet? Om du liker han så bare prøver du å bli kjent med han og ser an hva han føler. Om du liker han selv om han er en idiot, så er du overfladisk.
  12. Den såkalte seksuelle frigjøringen har gjort mye skade. Den har ført til at flere barn bare vokser opp med mor og blir frarøvet en far. Var det bedre før altså, når kvinnen ikke var "frigjort" og ikke turte å gå ut av et dårlig forhold? Spørst hva du mener med dårlige forhold. Som regel går par i dag fra hverandre bare fordi de ikke elsker hverandre lenger. Når venner har sex og det er mye tilfeldig sex, vil jeg tør å påstå at 1/3 til 1/2 av menn ikke har noen glede. Her må du presentere tallgrunnlaget ditt! Trenger jeg egentlig det? Her er en artikkel fra USA. Norge har ca samme samfunn og kultur. https://news.iu.edu/live/news/26924-nearly-1-in-3-young-men-in-the-us-report-having-no En stor andel av menn i dag får verken uforpliktet sex eller en kjæreste Så det er greit at menn har uforpliktet sex... Har ikke skrevet noe om greit eller ikke. sterke kvinner kan ha evnen og hjertet til å være utro. Så alle "sterke kvinner" har dårligere moral og er kåtere enn de svake? Det er bare en tolkning menn ofte gjør. De er mer usikre på sterke kvinner. At kvinner skal jobbe så mye reduserer også energien deres. Lykken deres. Det blir for tungt. Så kvinner skal ikke, eller klarer ikke, å jobbe fulltid? Jeg tror ikke at kvinner orker å få så mange barn i kombinasjon med en krevende hundre prosent jobb. Demonene som styrer oss elsker det. Så demonene styrer ikke bare Vesten, men oss også? Styrer oss gjennom at de er lederne våre. Demonene elsker det når barn blir kastrert når de "skifter" kjønn. Kilder? Nå gjør demonene i vesten alt de kan for at flest mulig skal dø. Jeeezes... Jeg er for øvrig hundre prosent norsk om du lurer. Hva har det med saken å gjøre? Jeg er lurer på om jeg har rett. At vesten styres av demoner. Nei, må skuffe deg der gitt!
  13. For meg virker det som om vestlige ledere gjør nesten alt de kan for å svekke sine egne befolkninger. Oppløsning av seksuelle normer Den såkalte seksuelle frigjøringen har gjort mye skade. Den har ført til at flere barn bare vokser opp med mor og blir frarøvet en far. Det er dumt for sønner fordi de ikke får opplæring av noen som forstår hvilke egenskaper og kunnskap som er nødvendig for å leve som en mann. Når venner har sex og det er mye tilfeldig sex, vil jeg tør å påstå at 1/3 til 1/2 av menn ikke har noen glede av det. Det er fordi færre kvinner liker uforpliktet sex og har det sjeldnere. Når de først har det, velger de den best mulige. I kombinasjon med at menn har lavere standard for kvinner når de har uforpliktet sex, da blir det i praksis de samme karene kvinner har sex med. Når kvinnene kan ha sex med kjekke, sterke (fysisk og psykisk) menn, så tror de også at de kan få de samme mennene som kjærester. Når det ikke går, så tar de ikke til takke. De forblir heller single og får færre barn. En stor andel av menn i dag får verken uforpliktet sex eller en kjæreste. Det ødelegger selvsagt selvtilliten deres (særlig å ikke få kjæreste). Det ødelegger gleden de har av det å leve. Som igjen påvirker helsen. Som igjen påvirker utseende. Som igjen gjør dem mindre attraktive. Det er traumen for menn i den moderne tidsalder. En kan bryte sirkelen, men da må en virkelig ta tak. For størstedelen av menn, i denne sex-fikserte verdensdelen, har oppløsningen av seksualnormene bare vært negativt. Feminismen Ideen om at kvinner skal jobbe minst 100 prosent og være selvstendige. Det er ingen hemmelighet at dette påvirker partnerdannelsen og fertiliteten i befolkningen. Kvinner med gode jobber, høy inntekt og status tjener mindre på det i praksis enn menn. Kvinners attraktivitet blir ikke særlig mye høyere i menn sine øyner pga dette (slik menns blir i kvinners øyner). Det reduserer kvinnene sine sjanse for å finne en partner og få mange barn, fordi hennes krav blir høyere. Samtidig som potensielle partnere blir mer nervøse for utroskap, fordi sterke kvinner kan ha evnen og hjertet til å være utro. At kvinner skal jobbe så mye reduserer også energien deres. Lykken deres. Så de ikke greier å få flere barn. Det blir for tungt. Multikultur Det er klart at mennesker blir mer nervøse og får lavere trygghetsfølelse i samfunn der folk er veldig forskjellig. Menneskene mister fremtidstroen og lever med flere negative følelser. Det påvirker helsen. Innvandring fører også til en skjevhet i kjønnsbalansen i landet. Demonene som styrer oss elsker det. Kjønnsideologi Demonene elsker det når barn blir kastrert når de "skifter" kjønn. Krig i Ukraina Det er få kriger, kanskje utenom første og andre verdenskrig, der det virker å være total ondskap involvert. USA og resten av NATO utførte et statskupp i Ukraina i 2014. Russland reagerte med å beskytte sine millitærbaser på krimea og russisk-talende områder (som det nye regime nektet å tale og bruke språket sitt). I starten av 2022 hadde USA og NATO sendt store mengder våpen til Ukraina, som skulle ta de russisk talende områdene fra opprørerne. Russland reagerte med å beskytte utbryterrepublikkene og å forsøke seg på et eget statskupp i kiev. Sistnevnte feilet. Russland visste ikke at USA og NATO sin plan ikke omhandlet Ukraina, de har egentlig ikke noen interesse av landet, men at de skulle bruke ukrainerne til å svekke Russland. Nå gjør demonene i vesten alt de kan for at flest mulig skal dø. De pøser på med våpen, de nekter ukrainerne å forhandle om fred. Nå skal Russland og Ukraina utarmes. Depopuleres. De bruker mennesker de hater, til å drepe andre mennesker de hater. De feirer. Jeg er for øvrig hundre prosent norsk om du lurer. Vesten svekkes Alt vestlige ledere gjør ser ut til å svekke deres egne land. Fra klima til det som alt er nevnt. Fordervelse i alt de gjør. Dag for dag ser de ut til å ødelegge det gode som var og erstatte det med noen dårligere. Jeg er lurer på om jeg har rett. At vesten styres av demoner.
  14. Det er bra, men det er ganske velkjent at menn flest heller tar en omsorgsfull, pen og varm sykepleier. Enn en middels (omsorgsfull, pen, varm) kvinnelig lege. Det er snakk om hva som blir verdsatt.
  15. Godt poeng. Det er også når en er ung det er lettest å bli kjent med det motsatte kjønn. Så blir det verre og verre. Klart flere forblir single da, når par splittes når de skal utdanne seg og finne jobb
  16. Det er nok ikke helt så enkelt, selv om det vil hjelpe litt. Jeg tror det handler om respekt. Er mannen en respektabel nok mann for kvinnen. Å gå fra en jobb som hjelparbeider i byggebransjen til økonom er en liten reise, men kanskje ikke nok for en mindre fysisk attraktiv mann.
  17. Fertilitetsraten I Norge er nå 1,4. Langt under det som er nødvendig for å opprettholde befolkningen; 2,1. Vi må tilbake til 2007 for å finne en noenlunde akseptabel fruktbarhet. Blant etniske nordmenn er den rundt 1,3 i dag. Jeg tror at dette er et symtom på store underliggende problemer i det norske samfunnet. Jeg tror ikke at folk ikke har lyst på flere barn, men at det av ulike grunner ikke skjer. Det er mange årsaker til at færre barn, men her vil jeg fokusere på kvaliteten på menn i kvinners øyne. Andre årsaker er: dyre boliger, lang utdanning, at kvinner arbeider så mye at de ikke orker flere barn, hvert barn må ha mer fokus enn før, folk er redd for hva som vil skje i fremtiden. Menn som ikke er attraktive nok De fleste som leser her har nok vært på tinder og drevet med nettdating. Der får en virkelig, som vanlig mann, føle hvor lite ettertraktet en er av det motsatte kjønn. Menn har et fysiologisk behov for sex og kjærlighet, noe som gjør at de tar mye mer initiativ enn kvinner. Men for kvinner er det annerledes. De vil ha en mann de respekterer og er veldig tiltrukket av, noe annet, og de er heller alene. De tar sjeldnere til takke. Sex kan de ha med en eller annen kjekkas som ellers ikke vil ha dem. Flere er single enn noen gang og det handler til en stor grad om at flere menn ikke er gode nok for forhold. En annen faktor er at folk er mindre sosiale, noe som gjør det vanskeligere å bli kjent med det motsatte kjønn (som videre leder til forhold). Hvorfor er færre menn akseptable? Jeg tror det handler om at lista har blitt flyttet etterhvert som flere kvinner har fått høyere utdanning og bedre jobber. Kvinner bruker også mye mer tid på utseende sitt enn før og de hauser hverandre opp med komplimenter. Alle jentene er prinsesser som bare kan akseptere en kjekk, rik og tøff prins. Hvorfor skal de da en gang date og bli kjent med Per? De fortjener en Ferrari, ikke en Toyota. Når kvinner ikke aksepterer en stor andel av menn er det klart at dette vil påvirke karene. Å ikke være akseptabel, en gang for en date, går ut over selvtilliten. En mann som ikke føler seg akseptert vil automatisk med tiden bli mindre attraktive, fordi de ikke har troen på seg selv. Disse må jobbe hardt for å bedre selvfølelsen sin. Men dette går ikke bare ut over selvtilliten, det går også ut over det fysiske. Klart en mann som ikke får gleden av parforhold og gode relasjoner, vil forfalle fortere og gjerne unne seg mer for å bli glad, enn de som er heldigere. Det blir en ond spiral. Kulturen blant menn tror jeg også har noe av skylden. Flere menn blir nok eksludert i dag enn før. Vi har sett en generell nedgang i moral og mer fordømmelse. At gutter ikke blir lært opp til å kunne beskytte seg selv og stå opp for seg selv er garantert med på å redusere andelen som blir fedre. Fordi de da vil være mer utrygge i sosiale settinger og i mindre grad bli respektert, både av kvinner og menn. Når færre menn er gode nok, må det bli født færre barn. Hva tenker dere om dette? Er det ikke en tragisk utvikling? Er likestillingspolitikken feilslått når den forstyrrer partnerdannelsen og reduserer antall barn?
  18. Det er noe av det litt tragiske. Jeg har ikke venner som har kjæreste 😕 Når en er i en gjeng med begge kjønn er det selvsagt lettere å bli kjent med kvinner.
  19. Jeg er blitt ganske gammel, 30 år, og har liksom aldri greid å finne noen jenter å bli kjent med, verken som venner eller kjæreste. Tinder funker ikke og byen er vanskelig. Hvilke arenaer kommer dere i kontakt med jenter?
  20. Det er ikke hva jeg mener heller. Inni hodet ditt er det en del av hjernen din som lager en identitet og et selvbilde du ikke er helt bevisst på. Vi bestemmer ikke hvilke bilde denne delen av hjernen vår maler. Når denne delen av hjernen din ser at du er rede for vold og verbale angrep og kan stå opp for deg selv, vil du automatisk slappe mer av. Du har kontroll. Så når du ser at du har evnene som skal til for å leve i denne verden. Vil du slappe mer av og ha mer ro. Du vil gå med rakere rygg og tenke klarere (fordi du ikke er nervøs).
  21. For å ha skikkelig ro og kontroll så kan en ikke belage seg på andre (mange vil også bli skuffet da). En må ha troen på at en greier å stå opp for seg selv.
  22. Vold kan i noen tilfeller være nødvendig om noen angriper deg. Det jeg prøver å si er at evnen til å kunne beskytte seg selv er noe som gir god selvtillit.
×
×
  • Opprett ny...