Gå til innhold

Silvan

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Silvan sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar! Hva med bachelor i Informasjons­teknologi - Frontend- og mobilutvikling? Legger ved studiets oppbygning under. Kunne dere ha ansatt en person med en slik utdanning?
  2. Ja, er det jeg har tenkt litt på☺️ Toårig grafisk design + ett år med ux. Spørsmålet er bare hvor ettertraktet man blir på arbeidsfronten i etterkant. Kjedelig å ta 3 nye år også får man ikke jobb
  3. Takk for svar Men hva vil dette si? Interaksjonsdesign og grafisk design har jo to ulike utdanninger. Så hvilken retning er best å gå for å få best mulig utbytte dersom man vil jobbe med det som ble beskrevet over. Har forstått at de titlene går litt inn i hverandre, men er det ikke ofte slik at en tjenestedesignere/grafisk designer jobber i team med interaksjonsdesignere/frontend utviklere men med ulike «oppgaver»?
  4. Hei! Jeg har ett ønske om å bytte utdanning for å jobbe som «digital designer» med å lage f.eks nettsider, nettbutikker, apper til kunder og lignende. Jeg lurer på hva som er beste vei å gå for dette. Er mer interessert i design delen enn kode delen og tenker at interaksjonsdesign kanskje da ikke er det beste for meg. Har vurdert muligheten med å gå grafisk design i 2 år og deretter ux design eller evt ui design ett år. Noen som har erfaringer/meninger om å ta denne retningen. Vil jeg stille sterkere i et arbeidsmarked ved å ta to år grafisk design og ett år ux design ift 3 årig grafisk design?
×
×
  • Opprett ny...