Gå til innhold

ThomasMKA

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

ThomasMKA sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mente naturligvis bening/dieselprisene. Tror også elbil vil være attraktive, men forstått at markedet har vært dyrt siste månedene.
  2. Har forstått at bruktbil markedet og spesielt brukte elbiler har vært utrolig dyrt siden strømprisene steg. kanskje de blir å synke mot våren.
  3. Den ble kjøpt da jeg var 18 for noen år siden. var en volvo s40 2007 modell tror jeg.
  4. Dette kan absolutt være aktuelt. Skal se noe nærmere på denne! Takk
  5. Lyst på en fin bil med lite kostnader. Elbil i min prisklasse er jeg noe skeptisk til. Men mine bil kunnskaper er ikke noe å skryte av. med hva jeg ønsker meg er en helt ok fin bil. Trenger ikke å være særlig stor. Sett litt på volvo v40, mazda 3, men har dårlig erfaring fra forrige bil som ble flere dyre reprasjoner.
  6. Sett litt på biler som er mellom 2013-2018. Er ikke behov for en stor SUV da det bare er meg, men et passelig bagasjerom er ønskelig. Diesel eller bensin funker begge deler. Sett litt på volvo v40 2014-2015 modell. Hatt litt problem med mye utgifter på bil før og ønsker i den grad det er mulig å unngå dette.
  7. Har vurdert elbil noe, men er noe skeptisk til eldre elbiler mtp på batteri. Trenger ikke en allverdens rekkevidde. Har sett noe på e-golf som er 2016-2017 modell. Men hørt litt blandede tilbakemeldinger på dette med rekkevidde på disse. Erfaringer?
  8. Sett litt på biler som er mellom 2013-2018. Er ikke behov for en stor SUV da det bare er meg, men et passelig bagasjerom er ønskelig. Diesel eller bensin funker begge deler. Sett litt på volvo v40 2014-2015 modell. Hatt litt problem med mye utgifter på bil før og ønsker i den grad det er mulig å unngå dette.
  9. ThomasMKA

    Bruktbil

    Skal kjøpe bruktbil i 100-150 tusen kroners klassen. tips til gode og trygge biler som er driftsikre? Håper å slippe og bruke masse penger på reperasjoner.
  10. ThomasMKA

    Bruktbil

    Hei. Jeg vurderer å kjøpe bruktbil. Ikke helt bestemt om det skal være elbil eller bensin/diesel. Så to spørsmål 1. Hvordan er det å kjøpe brukt elbil mtp batteri og eventuelt andre ting? 2. Vet noen om prognoser for bruktbilmarkedet (både elbil og vanlig) for 2023?
×
×
  • Opprett ny...