Gå til innhold

Snøfte

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Snøfte sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takker for gode tips og svar. Jeg skal sjekke de oppgitte lenkene når jeg får tid i kveld. Så vil jeg gjerne gi noen kommentarer til det dere har skrevet. Heldigvis er det ikke slik at jeg går personlig konurs hvis jeg ikke får solgt. Men det hadde vært artig om jeg fikk noen til å produsere filmen. Jeg har prøvd å sikre meg mot tyveri ved å registrere en kopi hos WGA (Writers Guild of America). Det koster 20 dollar for 5 år. Selv mener jeg at historien er tildels nyskapende i hvert fall innen den aktuelle sjangeren. Jeg har i tillegg til selve manuset skrevet et kort sammendrag (synopsis) og noe jeg tror kalles Storyline, det er en detaljert beskrivelse av handlingen men uten dialog. Det er den jeg har brukt som grunnlag for å skrive selve manuset. Hvis noen er interessert i skriveprogrammet jeg har brukt, så heter det Trelby og er gratis. Det eneste de ønsker er at programmet krediteres i rullteksten på den eventuelle filmen😊. Programmet fungerer lokalt og trenger ikke internett når det først er intallert. Det virker på Windows 7 og 10 men har en rar bug; du kan ikke ha særnorske bokstaver i navnet du bruker når du logger på PC'en
  2. Jeg har nettopp fått satt et nytt kryss på "bøttelista" mi, jeg har skrevet ferdig et spillefilmmanus som har lurket i hodet mitt i mange år. Det var mye å finne på nettet om hvordan skrive manus og fant til og med et gratis skriveprogram for PC. Men jeg finner ikke noe om hvordan man går fram for å prøve å selge manus i Norge. Det eneste lille jeg finner er rettet mot å selge til Hollywood hvor det etter det jeg skjønner hersker et helt annet regime. Det som i midlertid går igjen, er at man skal ikke sende manus uoppfordret i hytt og pine til noen du tror er interessert. Så er det noen her som vet hvordan det er lurest å gå fram eller noen som har gjort dette selv?
  3. Ja, hvis du vil at alle skal lyse samtidig.
  4. Brun skal normalt på "L" og blå skal til "N". "L1" trøbler hodet mitt litt, har denne lampen 2 funksjoner? to forskjellige lysbilder kanskje? Se nøye på ledningen i taket. Hvis det er en blank uisolert ledning i tillegg så er denne jord.
×
×
  • Opprett ny...