Gå til innhold

Treid Tort

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Treid Tort sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. I speilet synes jeg jeg ser veldig kjekk ut, men på bilder ser jeg helt jævlig ut, med mindre jeg ikke legger innsats og tar det fra riktig vinkel. Det er symmetrien min som er problemet og som jeg trenger plastisk kirurgi for. Det er ikke bare damer, men man får også bedre jobbmuligheter hvis man har utseendet med seg. Det er sant. Jeg ønsker å få en annen jobb enn matleveringsbud så jeg kan tjene mer, og da lønner det seg å ta plastisk kirurgi faktisk.
  2. 1. Nei, det er ikke bare de aller peneste damene som er aktuelle for meg. Det er en spesiell type dame som jeg trenger draget på, og for å få draget på den type dame må jeg være 90% perfekt i ansiktet. Ja, det er tilfeldigvis sånn at den type dame jeg trenger draget på er over gjennomsnitt pene, men langt fra alle damer i kategorien er modellpene. Så nei, det er ikke sånn. Litt fett på magen er ikke nok til at det er turn-off, så lenge hun ikke er skikkelig feit, har dobbelthake osv.
  3. Jeg er født med godt grunnlag, men det er asymmetrier her og der som ødelegger alt. Det er det som er så synd. Jeg skal sende deg pm men da må du LOVE å ikke si det til noen. Nei, jeg vil bare ha kirurgi. Ikke høre moralpreken.
  4. Ja, men hvis jeg poster bilde her over hvordan jeg ser ut vil politiet kunne finne så derfor vil jeg sende deg pm.
  5. Ok, jeg kan legge ut et bilde av hvordan jeg ville sett ut etter plastisk kirurgi her nå også kan jeg sende deg pm av hvordan jeg ser ut nå
  6. Jeg kan sende et bilde av hvordan jeg ville sett ut etter plastisk kirurgi og hvordan jeg ser ut nå ser forskjellen
  7. Det er dessverre ikke så enkelt. Det er ikke alle som er så snille. Det er mange på nett som kan spre det videre å mobbe meg
  8. Jeg vil ikke spre bildet mitt så hele verden kan se det. Jeg vil sende deg på pm så lenge du lover å ikke spre det
×
×
  • Opprett ny...