Gå til innhold

Rainbowdash

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rainbowdash

  1. Se der ja nå fikk jeg til å flytte over. Takk for hjelpen. 😊
  2. Ja det har jo det. Også er det jo noen/mange med psykose hvor psykosen handler om religiøse oppdrag eller frykt for det allmektige etc. Jeg ser for meg at det kan være triggende for de. For noen kan det være trøstende hvis psykosen innebærer plutselig religiøsitet og personen kan kanskje føle tilknytning til helsepersonellet pga sin sykdom og det også blir uheldig. Hvordan skal en person med hijab eller stort kors være troverdig i å realitetsorientere en person angående religion og det å være "den utvalgte til å gjøre guds oppdrag". Jeg har vært i praksis i akuttpsykiatrien og det var mye slikt psykosene dreide seg om. Deres religiøse overbevisning er da sykdom og da bør ikke ekte religiøse være med på å opprettholde vrangforestillingene. Ja renholdere i akuttpsykiatrien omgåes jo med pasientene. Jeg har min tid som pasient også i psykiatrien og jeg hilset på renholderne daglig. Så krav om uniform som nøytral mtp religion bør det nok være.
  3. Når jeg trykker på options så kommer det bare "installasjonssted for program" og det skjer ikke noe når jeg trykker på det. Jeg trykte på options før man trykker seg inn på lagringen og da var det mulig å formatere som utvidet lagringsenhet på nytt samt formater som exFAT? Jeg gikk inn på formater som utvidet lagringsområde igjen og da kom denne beskjeden opp (se bilde). Hva menes med det da? At ingenting blir lagret på den utvidede? Eller vil nye spill kunne plasseres der automatisk, også må de eksisterende spillene være på systemlagring? Jeg får prøve å flytte de over hvis jeg finner det ut. Takk for svar
  4. Ja jeg er enig i det du sier. Jeg er dog litt usikker på hva det var jeg misforstod. Men alt i alt så passer det ikke inn å bruke religiøse klær/gjenstander i møte med allmennbefolkningen og ofte er det sårbare mennesker enten man er offer eller kriminelle. Det kan nok i noen tilfeller oppleves støtende å få religion rett i ansiktet i en kjip situasjon. Politiet er dessuten en autoritet og autoritet pluss religiøse saker i den rollen skal ikke blandes. Men hva tenker du om leger? Psykiatere i akuttpsykiatrien? Akkurat i akuttpsykiatrien tror jeg ikke det er bra mtp personer med psykose kan bli påvirket av det, men på somatisk sykehus så ser ikke jeg problemet med hijab. Jeg spurte legen jeg hadde om de fikk hijab utdelt slik som resten av hvitklærne, eller om det var hennes private hun brukte. Da sa hun at de fikk på sykehuset. Renholdet er da ivaretatt. Ikke at det var derfor jeg spurte. Jeg spurte fordi jeg synes det er bra at de legger til rette for de unge legene. Beklager det ble litt på siden kanskje, men jeg mener at man som muslimsk kvinne må forstå at det er forskjell på politi og vanlig lege som eksempel av yrke. Jeg hadde da også mange yrker jeg ikke ville eller kunne. Sånn er det jo bare.
  5. Når jeg har formatert en harddisk med 1 terrabite til å være utvidet lagringsenhet på min playstation, hvorfor fortsetter playstation å påstå at det ikke er plass på den sånn at den feks nekter å oppdatere spill ei heller kan man laste ned noe nytt. Hva gjør jeg? USB driven er oppdaget og tilsynelatende i bruk. Bare at den ikke brukes.. Jeg ble nødt til å slette noe medier på konsollen for å få plass til å oppdatere guttenes fortnite. Og jeg kan kun ha ett spill på den, for resten av plassen går til ungene. Og de har slettet mange spill for fortnite.
  6. Politiet skal være en nøytral part når det gjelder religion. Går man med et religiøst plagg enten det er hijab eller kors så er man ikke nøytral. Det blir helt feil mener jeg Jeg har møtt leger med hijab og det blir annerledes. Politiet er tilknyttet staten som ledd i å holde orden i samfunnet. Og dessverre så vil en politidame med hijab bli trakassert av noen av gruppene de har med å gjøre i hverdagen. Det kan oppleves som provokasjon å skulle bli håndtert av noen man er imot mtp religion. Det vil ikke være bra verken for henne eller dem. Ser bare for meg det blir mye unødvendig konflikt.
×
×
  • Opprett ny...