Jump to content

Døtrenetil mor

Nye medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mors samboer hadde aldri noen fars rolle ovenfor oss, han hadde egne barn på alder med oss, han sørget for sine, mamma for oss. Dette feks når det kom til gaver osv. Mamma var tydelig på hva som var sitt, han hadde ikke innsyn i hennes økonomi, når hun trengte hjelp med nettbank og andre økonomiske spørsmål var det jeg som gjorde dette, han måtte da ut av rommet. De hadde ikke felles økonomi, hun betalte alt som angikk huset, han betalte artikler som tv, reiser og personlige eiendeler.
 2. Jeg og min søster har naturlig nok lån, tilsammen 8 barn som er i etableringsfasen. Jeg er ufør etter nakkeskade for noen år tilbake og arven vil ha betraktelig betydning for meg og min søster. At han som har bodd gratis over 40 år, har penger oppspart fremdeles skal bo gratis - fordi han ikke ønsker lån.. er egoistisk i våre øyne, han viser ingen sympati for oss, men da jeg spurte om han trodde mamma ville skrevet under om hun viste konsekvenser for oss døtre svarte han nei.. Han innrømmer at vi døtre og konsekvensene for oss ble ikke tatt opp, hverken dem imellom eller i samtale med advokat. Det som skremmer meg mest er at advokaten ikke belyste konsekvenser. Jeg ble først kjent med innholdet i avtalen etter mors død.
 3. Huset var felleseie mellom mor og far, mamma har kun fått to barn, jeg og min søster. Huset er verdt ca 2,3 millioner og foruten huset etterlot hun seg 200 000,-.innbo har ingen større verdi, noe også hans. Samboer har egne voksne barn som oppmuntrer han til å bli boende. Synes det er synd at han vil bruke alderdommen på bitterhet og krangel. Uansett utfall vil forholdet vårt bli preget. Han er velkommen til å kjøpe huset til takstpris, men han ønsker ikke å låne penger (vil heller ikke bruke oppsparte penger, har ca 1 mill på konto)
 4. Takk, hadde håpet på å få han til å forstå /gå ifra avtalen, men han står på sitt og det blir advokat sak nå
 5. Takk, det er dette vi håper på, har sagt ifra til han men han står på sitt og det blir advokat sak
 6. Hvordan kan vi selge huset når en mann har vederlfri borett i huset
 7. Vi kan ikke selge huset når en mann bor der - og kan bo så lenge han vil
 8. Verdien vi arver, Vi er to døtre, mor og samboer bor i hennes hus som hun kjøpte og betalte da hun var gift med vår far. Han døde og hun har hatt ny samboer i over 30 år, ingen felles barn. To år før mamma døde fikk de skrevet en livslang borett for samboer i huset. Mamma døde i november og jeg og min søster arver mamma. Hun satt i uskifte bo og vi skal nå ha fars - og morsarv. Huset er det vi arver men pga borett får vi ikke arv. Vi ønsker å bestride boretten da vi ikke var klar over detaljer - jeg fikk først innsyn i avtalen etter mors død.
×
×
 • Create New...