Gå til innhold

Bæsj

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bæsj sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg antok at noe som dette var årsaken, men det hadde jo vært fint å faktisk få den forklaringen i prompten? I sin nåværende versjon så fremstår den mer som en feilmelding.
  2. Har man direkte sollys, så hjelper det lite uansett hva paneltype eller coating man har. OLEDene i dag har god nok styrke til å takle indirekte dagslys, så personlig har det ikke vært et punkt jeg har fokusert så mye på. Hadde også en B6 tilbake i tid, og selv om min Q90T gjør det greit nok på kontrastsiden, så er det fortsatt et savn jeg kjenner på. Takker for delte erfaringer, C2 virker vanskelig å ikke se seg fornøyd med.
  3. Høres ut som de trenger et par generasjoner på å modne disse tvene isf, så da utelukker jeg de. Gjorde du noen undersøkelse for å se til at C2 gjorde de ekstra kronene over en C1/CS/B2 verdt det? Fikset LG den rosa tinten for eksempel som flere virker å ha hatt med C1?
  4. Takk for svar. Skulle tro qd-oled ga et merkbart oppløft til sammenligning, men hadde glemt Dolby Vision ikke var på samsung-enheter. Samsung har definitivt dårligere ux på operativsystemet sitt, så de vinner ingen poeng der, men det er slikt jeg kan overleve med dersom bildet kan rettferdigere de mindre manglene.
  5. LG C2 er til 18k, Samsung S95B var til 18k men gått opp i pris igjen; er det verdt å vente på et eventuelt nytt fall for samsungen, eller stiller C2 gått opp mot den, sånn rent bildekvalitetsmessig?
×
×
  • Opprett ny...