Gå til innhold

TheCryptKeeper

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

TheCryptKeeper sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Divinity 2 var helt konge;) Ser frem til bg3 en gang i fremtiden også,men spent på hva de finner på next:D
  2. 3,4 og new Vegas er verdt spille igjennom om en ikke har gjort det fra før;) Gode spill:) 76 er kult når du kommer til end game også;)
  3. Utrolig kult spill tross litt bugs og 30fps og alt det der🙂Var redd det ville bli ett problem med 30,men etter og ha testet med karakteren litt i starten så er det ikke noe du merker så mye til når du kommer igang.Men er vant til både first gen og next gen.Har blitt level 10 og kun tatt 1 main mission så langt.Får den bethesda feelingen og for min del er fortsatt litt av magien der.Synes på en måte de har fått til noe bra her.Det har sine ting så klart,men det er litt i mindretall i mine øyne.En finner sikkert alltid noe i sømmene jo flere tråder en løsner😞Og tipper det også vil bli patchet og fulgt opp i lang tid. Du har veldig mye du kan gjøre.Flotte detaljer og ser ikke så aller ille ut ellers heller synes jeg.Bare glad jeg ikke fulgte hypen eller skeptikerne alltid og tok testet det selv.Spiller det på series x. Ps:Anbefaler kanskje og quicksave litt ofte tilfelle diverse. Så det var min mening😉
  4. Kult og høre at det blir roset opp i skyene av level up og de fleste.Har gledet meg til dette.Håper bare det ikke blir for vanskelig solo,men da får jeg bare get good i guess;)
×
×
  • Opprett ny...