Gå til innhold

adolecent bloke

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

adolecent bloke sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Jeg er en masterstudent som er så heldig at jeg må ta opp 5 ekstra studiepoeng denne våren. Ettersom mitt fakultet ikke tilbyr emner på 5 studiepoeng har jeg valgt å ta saken i egne hender å eksaminere meg i det som heter et spesialpensum. Dette innebærer at jeg selv definerer et pensum som jeg eksamineres i med veileder og ekstern eksaminator. Er det noen her som har erfaring med å eksamineres i et speisalpensum? Hvordan var det dere valgte ute litteraturen/penusm som emnet skulle basere seg på, er det noe iløpet av prosessen man skal se opp for eller være ekstra påpasselig på?
  2. De ønsker å kjøpe en Ford Mustang GT, brukt eller ny, alt avhengig av hva som er mest fordelaktig med henblikk på lovverket for moms.
  3. hei Jeg lurer på om det er noen regler for fritak for å betale moms på motorvogn importert fra USA. Svigerbroren min og søsteren min ønsker å importeret eller rettere sagt "flippe" en bil som de kjøper i USA. De er i den oppfattning at de er fritatt fra å betale norsk moms på blien da søsteren min (norsk statsborger) som er gift med svigerbroren min har bodd i USA over et år. Er de i riktig oppfattning eller dagdrømmer de, noen her inne som har erfaringer med en lignened sak?
×
×
  • Opprett ny...