Gå til innhold

fuzzy76

Medlemmer
  • Innlegg

    350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fuzzy76

  1. 0laf skrev (På 1.3.2020 den 20.22):

    Matoppskrifter er ikke omfattet av opphavsretten, slik at du kan på generelt grunnlag scrape oppskrifter, å bruke de videre.

    En matoppskrift er ikke det, men en database av oppskrifter vil være det. Åndsverksloven nevner spesifikt databaser, og det var dette som rettspraksis.no ble dømt for når de publiserte data fra lovdata.no

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Dette er jo tull, Thunderbird kommer ikke egentlig til Android slik man vanligvis ville tolket et slik utsagn. Thunderbird-teamet som hittil ikke har hatt folk nok til å gjøre noe særlig med sin eksisterende klient har tydeligvis enten bestemt seg for, eller fått beskjed om, å lage en ny e-postklient for Android basert på noe som ikke ligner sluttproduktet de er ute etter. Mozilla ser ikke ut til å ha noen plan lengre, men jobber etter innfallsmetoden.

  3. sedsberg skrev (På 14.5.2022 den 19.34):

    Synd for de. Men de har jo sikkert ingenting å skjule. 😛

    Argumentet "ingenting å skjule" er så utdatert og håpløst at det er flaut å se det i bruk. Har du gardiner hjemme fordi du har noe å skjule? Eller lukker du døra på toalettet fordi du holder på med noe du vil skjule? Privatliv og personvern har ingenting med å ha noe å skjule å gjøre.

    Litt som at identitetstyveri *heller* ikke har noe med å ha noe å skjule å gjøre.

  4. sedsberg skrev (På 13.5.2022 den 15.16):

    Glad jeg slipper det styret siden jeg ikke har noe kundeforhold til Norkart. :D

    Eh... det var ikke kunder. Det var alle som eide eiendom ihele Norge.

    Sitat

    I mange tilfeller er dette nemlig alt som skal til for at uærlige aktører kan forsøke seg på å bestille ting i ditt navn på kreditt.

    Dette er jo rett og slett feil. Du må legitimere deg med personlig oppmøte eller bankid. Kan ikke bedriften dokumentere dette, har de ikke et krav de får innkrevd.

  5. Dassen skrev (På 15.2.2022 den 0.34):

    Interessant lesning for meg som er lærer på vgs og bruker powerpoint daglig. Elever ønsker gjerne powerpointen distribuert ut i tillegg til gjennomgangen for å kunne gå gjennom på egenhånd senere. Da er det dumt å bare ha bilder og modeller. Kanskje bør jeg begynne å spille inn lyd. 

    Mitt tips er å bruke notatfunksjonen i Powerpoint til teksten. Alternativt ha et eget forelesningsmanus i Word. Folk som er gode på presentasjoner og underviser i presentasjonsteknikk sier faktisk at hvis folk skjønner alt du formidlet kun ved å se på slidene dine har du gjort det feil.

  6. (not the real) Dr. Bombay skrev (23 timer siden):

    Du har nok gått glipp av poenget med standardisering 😛 

    Men det er heldigvis ikke noe i veien for å videreutvikle standarden vi har.

    Og du har gått glipp av drivkraften bak innovasjon. 😛

    Innovasjon skjer fordi produsenter ønsker et konkurransefortrinn. Å få et byråkrati som EU til å endre en tvungen standard er nærmest umulig for en produsent. Og innen du har fått det til er det ikke et konkurransefortrinn for deg lengre.

    • Liker 1
  7. For det førte tror jeg ikke Apple har noen som helst planer om å gå helt trådløst. Det er alt for mange som bruker kablet utstyr til iPhone og iPad – alt fra tastatur og MIDI-keyboard til skjermoverganger og USB-huber.

    For det andre tror jeg det å låse alle til en standard vil stoppe innovasjonen helt. Tror du USB-C hadde eksistert i dag hvis EU hadde tvunget gjennom krav om micro-USB slik de vurderte for fem år siden?

    • Liker 2
  8. Lyncs skrev (På 2.12.2020 den 1.16):

    Mitt evidensgrunnlag er basert på egenerfaring [og] programinnslag der tidligere narkomane og pillebrukere som har vert på Bastøy, Tyrili-kollektivet og andre plasser der de må arbeide hele dagen, sier at de føler seg mye bedre etter en dag med hardt arbeid enn av legens dop.

    Anekdoter er ikke evidens, uansett om de er dine eller andres.

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...